Νέα
  • ΓΔ: 942.46 -1.61%
  • Τζίρος: 98,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Honda: Αλλαγή CEO μετά από έξι χρόνια - Ποιος αναλαμβάνει το «τιμόνι» της εταιρείας

Honda / Πηγή: AP
Honda / Πηγή: AP

Η Honda Motor θα ορίσει τον Τοσιχίρο Μίμπε, μέχρι σήμερα επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο, σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλείται το Reuters.

Η απόφαση της δεύτερης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της Ιαπωνίας αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της την Παρασκευή, σύμφωνα με τις δύο πηγές που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Ο Μίμπε θα αντικαταστήσει τον Τακαχίρο Χατσίγκο, ο οποίος κατείχε τη θέση του CEO για έξι χρόνια. Σύμφωνα με τις πηγές τους Reuters, στη θέση του για να βοηθήσει το νέο CEO θα παραμείνει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Σέιτζι Κουραίσι.

Αυτό που δεν είναι ακόμη σαφές, είναι αν ο Χατσίγκο θα παραμείνει στην εταιρεία ή αν θα αποχωρήσει, καθώς εκπρόσωπος της Honda απέφυγε να σχολιάσει κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με το πρόσωπό του.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ AUTO

Περισσότερα