Νέα
  • ΓΔ: 1477.69 -0.27%
  • Τζίρος: 84,08 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΔΕΛΦΟΙ 2024

Γ. Κιτιξής (Worldline) στην «Η»: Η Ελλάδα είναι από τις πιο φθηνές χώρες στις προμήθειες - Εως και μηδενισμός με πακέτο μηνιαίας συνδρομής

Ο Γιάννης Κιτιξής, Managing Director and Country Head of Worldline Merchant Services, Greece

«Γίνεται ένας πολύ μεγάλος αγώνας το τελευταίο χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι και μετά, για να καταφέρουμε να πιάσουμε αυτό το μεγάλο στόχο που είναι η έγκαιρη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS», αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Η». στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών ο Γιάννης Κιτιξής, Managing Director and Country Head of Worldline Merchant Services, Greece

Αναφέρει επίσης ότι, παρά τα προβλήματα, «υπάρχει μία πολύ καλή θέληση από όλους και διαφαίνεται ότι εξελίσσεται ομαλά όλο το project και θα καταφέρουμε πιστεύω εντός του χρονικού πλαισίου που έχει τεθεί να επιτύχουμε αυτό τον στόχο».

Τα soft pos

Η Worldline έχει χτίσει μια πολύ γερή βάση στα soft pos, εξηγεί ο κ. Κιτιξής, διευκρινίζοντας πως έχει πάνω από 30.000 πελάτες. «Μια λύση που δεν είναι μόνο για μικρούς αλλά και για μεγάλους. Το soft pos είναι εδώ για να βοηθήσει τον επαγγελματία. Δεν υπολείπεται σε τίποτα από ένα φυσικό τερματικό, πληρώνεις σε άτοκες δόσεις, μπορείς να λάβεις φιλοδώρημα (π.χ. στην εστίαση) ή μπορείς να πληρώσεις σε όποιο νόμισμα θες».   

Οι επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει αυτό το εργαλείο, εξηγεί ο κ. Κιτιξής μπορούν άμεσα να διασυνδεθούν με τις ταμειακές τους μηχανές. «Οι περισσότερες εταιρείες το έχουν ήδη κάνει». 

Μηνιαία συνδρομή και όχι προμήθεια

Αναφερόμενος στις προμήθειες που υπάρχουν για την χρήση POS ο κ. Κιτιξής λέει πως «η Ελλάδα είναι από τις πιο φθηνές ευρωπαϊκές χώρες όσον αφορά στο κομμάτι των προμηθειών». Ωστόσο η αγορά, παρατηρεί, έχει ανάγκη από νέες μορφές προιόντων.

«Γι αυτό εμείς έχουμε λανσάρει τριών ειδών πακέτα. Φεύγουμε από τη λογική της προμήθειας και πάμε στην λογική της συνδρομής με βάση τον τζίρο, της μηνιαίας συνδρομής με όσες συναλλαγές θέλει ο επιχειρηματίας, ώστε έως και να μηδενίσει την προμήθεια. Τέτοιες λύσεις βοηθούν την αγορά να πάει πιοο μπροστά».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΛΦΟΙ 2024

Περισσότερα