Νέα
  • ΓΔ: 903.48 -0.40%
  • Τζίρος: 67,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΣΑ: Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα από την αγορά

μαγαζιά
Στιγμιότυπο απο τη σημερινή κίνηση στην οδό Ερμού / Πηγή: Eurokinissi

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα μηνύματα από την αγορά που επαναλειτούργησε σήμερα, ενώ σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, οι επιχειρήσεις υποδέχθηκαν  τους καταναλωτές τηρώντας απόλυτα τα μέτρα Υγειονομικής Προστασίας, φροντίζοντας πάνω από όλα για την υγεία καταναλωτών και εργαζομένων.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης επισκέφθηκε τα καταστήματα της Αθήνας και συνομίλησε με συναδέλφους που, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είχαν θετική ψυχολογία, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από το άνοιγμα των καταστημάτων τους, χωρίς όμως όπως είναι φυσικό να αναμένουν από την πρώτη ημέρα μεγάλη καταναλωτική κίνηση.

Η αγωνία τους, σημειώνει ο ΕΣΑ, επικεντρώθηκε στα μέτρα στήριξης, την έλλειψη ρευστότητας και την αντιμετώπιση των τεράστιων οφειλών που θα έχουν να αντιμετωπίσουν την επόμενη ημέρα. Το σημαντικότερο αίτημα όλων όμως ήταν να μην κλείσουν ξανά έως το τέλος της κρίσης, κατι που, όπως υποστηρίζουν, θα καταφέρουν με την επιτυχημένη συνεργασία όλων.

Με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων, ο Σ. Καφούνης δήλωσε ότι «Η επαναλειτουργία της αγοράς στην Αθήνα είναι το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε άμεσα να ανακοινωθεί το ίδιο και για τις υπόλοιπες περιοχές και κλάδους. Οι πρώτες ώρες δείχνουν εξαιρετική ωριμότητα και σοβαρότητα από όλους. Επισκεφθήκαμε την Ομόνοια, το Εμπορικό Τρίγωνο, το Μοναστηράκι, του Ψυρρή και άλλες περιφερειακές αγορές, για να έχουμε την εικόνα από κάθε πλευρά της πόλης. Καλή αρχή και καλές δουλειές σε όλους».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ