Το αγαπημένο brand «Δαγκωτό με Γραβιέρα και Γλυκιά Πάπρικα» από την εταιρεία «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη απέσπασε μια σημαντική διάκριση, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν την ελληνική γαστρονομική κληρονομιά με τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.
Συγκεκριμένα, το προϊόν «Δαγκωτό με Γραβιέρα και Γλυκιά Πάπρικα» διακρίθηκε στη φετινή διαδικασία αξιολόγησης Best In Taste, που διοργανώνει η εξειδικευμένη πλατφόρμα cibum.gr, στο πλαίσιο των Food Experts Awards, κερδίζοντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.
Το «Δαγκωτό με Γραβιέρα και Γλυκιά Πάπρικα» πέτυχε την πολύ υψηλή βαθμολογία 85,10% σε πέντε βασικά χαρακτηριστικά — εμφάνιση, οσμή, γεύση, επίγευση και υφή - και έλαβε την πιστοποίηση «Επιτυχές». Σημείωσε μάλιστα ξεχωριστή επίδοση στη γεύση, η οποία βαθμολογήθηκε με 8,58/10, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα του προϊόντος, όπως αυτή κρίθηκε από τους ίδιους τους καταναλωτές.
Τo εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα ήρθε από τυφλή δοκιμή ανεξάρτητων καταναλωτών η οποία πραγματοποιήθηκε στις ειδικές εγκαταστάσεις των TÜV AUSTRIA Labs, με βάση το πρότυπο ISO 8589:2010. Το Best In Taste είναι ένας θεσμός που στοχεύει στην ανάδειξη προϊόντων υψηλής γευστικής αξίας, βασιζόμενος αποκλειστικά στην προτίμηση των ίδιων των καταναλωτών.
Η διάκριση καταδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη στην υψηλή ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί έναυσμα για την εταιρεία να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές μοναδικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και προσδοκίες.