Νέα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Metlen: Στο κατώφλι του 90% η ανταλλαγή μετοχών - Ετοιμάζεται για το Λονδίνο

Πολύ κοντά να πιάσει τον στόχο του 90% ανταλλαγής που είχε θέσει η δημόσια πρόταση προκειμένου να εισέλθει η νέα μετοχή της Metlen στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, δείχνει η κατάσταση στις μικρομεσαίες ελληνικές χρηματιστηριακές, των οποίων οι πελάτες είναι κυρίως Έλληνες μικροί επενδυτές. 

Σύμφωνα με μία μικρή έρευνα στην αγορά, το ποσοστό ξεπερνά το 80% και πιθανότατα αύριο να φτάσει στο 90%.

Σε ότι αφορά τις μεγάλες χρηματιστηριακές που αντιπροσωπεύουν τα μεγάλα ελληνικά και ξένα χαρτοφυλάκια, τα ποσοστά ανταπόκρισης ξεπερνούν το 90%.

 Συνεπώς, φαίνεται ότι από αύριο, το 90% που απαιτείτο θα έχει επιτευχθει.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ