Νέα

ΣΕΒΕ: Ικανοποίηση για τη δυνατότητα επιχορήγησης επιχειρήσεων για ψηφιακές εκθέσεις

σεβε
Ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος / Πηγή: Eurokinissi

Την ικανοποίησή του για τη δυνατότητα επιχορήγησης που δίνεται και στις επιχειρήσεις μέλη του προκειμένου να συμμετέχουν και σε ψηφιακές εκθέσεις, στο πλαίσιο σχετικής τροποποίησης που υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, εκφράζει με σημερινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΒΕ).

Πρόκειται για την υπογραφή της 11ης τροποποίησης της αναλυτικής πρόσκλησης της δράσης «Επιχειρούμε Έξω- Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με εξωστρεφή προσανατολισμό» του ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020.

«Η νέα αυτή δυνατότητα αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την ενίσχυση δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού που θα αφορά ειδικότερα τις εξαγωγές και τις εξαγωγικές επιχειρήσεις σε όλα τα επίπεδα, με παράλληλη θετική πορεία ως προς την πλήρη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του δημοσίου για e-εξαγωγές», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΕΒΕ.

Μεταξύ άλλων, ο Σύνδεσμος τονίζει ότι μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος το νέο μοντέλο λειτουργίας των εκθέσεων, δηλαδή οι Ψηφιακές Εκθέσεις και Πλατφόρμες καθώς και τα σύγχρονα εργαλεία του Ψηφιακού Επιχειρείν και σημειώνει: «αν δεν καταφέρουμε γρήγορα να μετασχηματίσουμε και να ενσωματώσουμε τη νέα ψηφιακή εποχή στην δράση των εξωστρεφών ελληνικών επιχειρήσεων θα απειληθεί η βιωσιμότητα και η διεθνής ανταγωνιστικότητά τους».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ