Νέα
  • ΓΔ: 1424.04 +0.16%
  • Τζίρος: 184,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Danone: Από την Δέλτα η παραγωγή του στραγγιστού Activia

Την παραγωγή προϊόντων γιαούρτης στην Ελλάδα για λογαριασμό της γαλλικής Danone αναλαμβάνει η Δέλτα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σειρά Activia της Danone εμπλουτίζεται με το πρώτο στραγγιστό γιαούρτι με προβιοτικά, παραγόμενο στην Ελλάδα.

Το νέο προϊόν θα κυκλοφορήσει αρχικά ως λευκό στραγγιστό γιαούρτι σε συσκευασία 2Χ200g.

"Η έρευνα για το προβιοτικό bifidus της Activia ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια και συνεχίζεται έως και σήμερα", σημείωσε ο Alberto Salvia, Γενικός Διευθυντής της Danone για την Ιταλία και την Ελλάδα, ενώ πρόσθεσε: "τέσσερα δισεκατομμύρια προβιοτικά σε κάθε κύπελλο έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών καταναλωτών σε όλο τον κόσμο μετατρέποντας την Activia και τα προϊόντα της στην απόλυτη μάρκα-σύμβολο του υγιεινού τρόπου ζωής."

Καινοτομία στην αγορά

Από την πλευρά της Δέλτα, ο Κωστής Βαλιάδης, Εμπορικός Διευθυντής της γαλακτοβιομηχανίας ανέφερε πως "στις μέρες μας τα μεγάλα brands γνωρίζουν πώς να κάνουν επιτυχείς συνεργασίες. Ο συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας και εξειδίκευσης, μπορεί να δημιουργήσει καινοτομία στην αγορά και να προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση στις απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, οι οποίοι αναζητούν και επιλέγουν όλο και περισσότερο προϊόντα που συνδυάζουν αυθεντική παραδοσιακή γεύση και καινοτομία. Η συνεργασία μας με τη Danone έχει σκοπό να προσφέρει αξία στους καταναλωτές, παρέχοντας ένα εξαιρετικό λειτουργικό προϊόν, που παράγεται στις εγκαταστάσεις μας, με τις πλέον προηγμένες τεχνικές και με υψηλά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.”

«Πρεσβευτής του ελληνικού γιαουρτιού και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες»

Αναφορικά με το Activia στραγγιστό, ο Διονύσης Τσάκωνας, Market Leader της Danone στην Ελλάδα τόνισε ότι «το προϊόν που προκύπτει από αυτήν τη συνεργασία έρχεται να προσφέρει μια νέα γευστική υπογραφή ενός στραγγιστού προϊόντος με μοναδική κρεμώδη υφή, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυσικά, όπως όλα τα προϊόντα Activia, εμπλουτισμένο με εκτενώς μελετημένα προβιοτικά. Αυτό αποτελεί μόνο την αρχή ενός οράματος, το οποίο συνίσταται στο να κάνουμε το "Activia Στραγγιστό" το προϊόν-πρεσβευτή του ελληνικού γιαουρτιού και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες".

Διανομή

Η διανομή αυτού του καινοτόμου προϊόντος θα ανατεθεί στη Leader, προκειμένου να έχει διείσδυση σε όλα τα μεγάλα εθνικά σημεία πώλησης. Την εταιρεία αυτή η Danone έχει εμπιστευθεί για τη διανομή όχι μόνο του χαρτοφυλακίου των γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και της σειράς Φυτικών προϊόντων (Alpro & Provamel)

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ