Νέα
  • ΓΔ: 804.19 +1.40%
  • Τζίρος: 35,57 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Jumbo: Το e-shop άνοιξε ξανά και δέχεται παραγγελίες

Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Την επαναλειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός της ανακοίνωσε η Jumbo, ενημερώνοντας σχετικά τους πελάτες της με μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

«Αγαπητοί φίλου του JUMBO, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αυτή την στιγμή δέχεται παραγγελιές! φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα είναι κλειστά και η υπηρεσία click away δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».

Στην ανακοίνωση, επιστρατεύει για μία ακόμη φορά το χιούμορ, κάτι που διαχρονικά κάνει και στις διαφημίσεις της, αναφέροντας τις «παραγγελίες» ως «παραγγελιές».

Ανοιχτό και πάλι το e-shop του Jumbo
Ανοιχτό και πάλι το e-shop του Jumbo

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα η γνωστή αλυσίδα αντιμετώπισε δυσκολίες να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση λόγω lockdwon, Black Friday και Χριστουγέννων.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας κατέβασε ρολά για πρώτη φορά στις 26 Νοεμβρίου, ενώ λίγες ημέρες μετά η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το «λουκέτο» θα παραταθεί «μέχρι νεοτέρας». Ακολούθησε μια ολιγοήμερη επαναλειτουργία στις 30 Νοεμβρίου που ωστόσο διεκόπη εκ νέου λόγω υπερβολικού φόρτου παραγγελιών.

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα τα Jumbo ανακοίνωσαν ότι δεν είναι σε θέση να λειτουργήσουν με την μέθοδο του click away, μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για διευκόλυνση του λιανεμπορίου και της χριστουγεννιάτικης αγοράς, λόγω έλλειψης των απαραίτητων υποδομών.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ