Νέα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερταμείο: Ικανοποίηση για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου του ΟΚΑΑ

Κεντρική αγορά Αθηνών / Πηγή: okaa.gr
Κεντρική αγορά Αθηνών / Πηγή: okaa.gr

Η πορεία του πενταετούς αναπτυξιακού σχεδίου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ), συζητήθηκε κατά την επίσκεψη του Υπερταμείου στις εγκαταστάσεις του οργανισμού.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ επισκέφθηκε η διοίκηση της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (γνωστή ως Υπερταμείο), κατά την διάρκεια της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Απόστολος Αποστολάκος, παρουσίασε στην διοίκηση της ΕΕΣΥΠ (Γρηγόρη Δημητριάδη-διευθύνοντα σύμβουλο και Στέφανο Γιουρέλη, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο) το νέο πενταετές πλάνο ανάπτυξης του ΟΚΑΑ.

Πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά επίσκεψη της διοίκησης της ΕΕΣΥΠ στις εγκαταστάσεις του οργανισμού και μάλιστα εν ώρα πλήρους λειτουργίας, γεγονός που σηματοδοτεί την τεράστια σημασία που προσδίδει η ΕΕΣΥΠ στον ΟΚΑΑ και την συμβολή του στην εθνική οικονομία.

Το κλιμάκιο της ΕΕΣΥΠ ενημερώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ για την συμβολή του οργανισμού στον ανεφοδιασμό των ανά την επικράτεια αγορών με φρέσκα λαχανικά, φρούτα, κρέας και αλιεύματα, ενώ είχαν συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΟΚΑΑ Χρήστο Κρομμύδα, τον πρόεδρο του ΣΕΚΛΑ Νίκο Καββαδία, εμπόρους χονδρικής και εμπόρους της Αγοράς του Καταναλωτή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε η διοίκηση της ΕΕΣΥΠ για το πρόγραμμα ανέγερσης των νέων σύγχρονων ψυχόμενων αποθηκευτικών χώρων, που έχουν ενταχθεί στο πενταετές αναπτυξιακό σχέδιο του ΟΚΑΑ, καθώς και για τις προωθούμενες επενδύσεις περιβαλλοντικής αναβάθμισης και τις νέες ψηφιακές υποδομές που αναλυτικά παρουσίασε ο κ. Αποστολάκος.

Η διοίκηση της ΕΕΣΥΠ, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις προωθούμενες από τον ΟΚΑΑ δράσεις, επιβεβαιώνοντας ότι ο οργανισμός αποτελεί στρατηγικής σημασίας θυγατρική της Eλληνικής Eταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ