Νέα
  • ΓΔ: 909.55 -0.57%
  • Τζίρος: 20,65 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Rapid test: Διατίθενται δωρεάν σε επιχειρηματίες κι ελεύθερους επαγγελματίες - Οι 4 περιοχές

Rapid test / Πηγή: AP
Rapid test / Πηγή: AP

Οι επιχειρηματίες κι ελεύθεροι επαγγελματίες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τα μέλη των οικογενειών τους, αλλά και οι εργαζόμενοι, θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν rapid test, σε τέσσερα σημεία της Αττικής.

Πρόκειται για μία δράση που, όπως αναφέρει το ΕΕΑ, αναμένεται να συμβάλει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, καθώς θα περιορίσει τη μετάδοση της νόσου Covid-19.

Από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021, τα δωρεάν test που παρέχονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, θα γίνονται στα εξής σημεία:

  1. Κεντρικός Τομέας: Δ/ση Μεταφορών, Μεσογείων 156, Χολαργός, κτίριο 1, Ισόγειο
  2. Βόρειος Τομέας: Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι, είσοδος από Γκύζη, 5ος Όροφος
  3. Νότιος Τομέας: κτίριο 210 Α, Πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, Παραλία Μοσχάτου – Καλλιθέας εντός της Μαρίνας Δέλτα στον Φαληρικό Όρμο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών
  4. Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι

Η διαδικασία προβλέπει καταρχήν τη λήψη rapid test και ακολούθως σε περίπτωση θετικότητας την ειδική λήψη του μοριακού τεστ PCR.

Η πληροφόρηση θα γίνεται στο πλαίσιο της προσωπικής διαδικασίας στον κάθε έναν, ο οποίος θα εξετάζεται και θα υπάρχει δυνατότητα να δοθεί εγγραφή βεβαίωση στα αρνητικά τεστ. Στη διαδικασία συμμετέχουν ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας, ενώ τις γραμματείες στα τέσσερα σημεία της Αττικής θα ενισχύσουν και εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ