Νέα
  • ΓΔ: 906.2 +0.07%
  • Τζίρος: 23,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΑΒ Βασιλόπουλος: 27 Green Panda ATMs θα είναι διαθέσιμα στην Αττική

Green Panda / Πηγή: greenpanda.io
Green Panda / Πηγή: greenpanda.io

Η Green Panda επεκτείνει τη συνεργασία της με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσθέτοντας 8 επιπλέον ATMs σε καταστήματα της αλυσίδας, πέραν των 19 που υπήρχαν ως σήμερα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τις νέες αυτές προσθήκες, 27 Green Panda ATMs είναι πλέον διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ εντός της Αττικής και περιμένουν τους καταναλωτές να τα επισκεφτούν για να ανακυκλώσουν ή να πουλήσουν το smartphone που δεν τους είναι πλέον χρήσιμο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste), τα οποία τα τελευταία χρόνια αποτελούν μια από τις σημαντικότερες αιτίες περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Μέσω της Green Panda κερδίζουν τόσο οι καταναλωτές όσο και το περιβάλλον, καθώς τοποθετώντας το παλιό τους smartphone σε ένα Green Panda ATM, οι χρήστες μπορούν να το διαθέσουν προς πώληση και να λάβουν χρηματική αμοιβή σε μόλις 3 λεπτά ή να το ανακυκλώσουν υπεύθυνα, προστατεύοντας τον πλανήτη και βοηθώντας στην εξοικονόμηση πόρων για τη δημιουργία νέων συσκευών.

Ο Φάνης Κουτουβέλης, ιδρυτής της Green Panda, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με εταιρείες όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος, που θέτουν τη βιωσιμότητα και την προστασία του πλανήτη σε πρώτο πλάνο και αγκαλιάζουν καινοτόμες ιδέες που εστιάζουν στην κυκλική οικονομία, την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων. Στόχος μας είναι μελλοντικά κάθε γειτονιά στην Ελλάδα να έχει το δικό της Green Panda ATM.

Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε δυναμικά στην ανάπτυξη του δικτύου μας και στην τοποθέτηση νέων ΑTMs σε ακόμη περισσότερα σημεία, ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση των καταναλωτών σε μία σύγχρονη, εύκολη, άμεση και ασφαλή λύση που τους επιτρέπει να ανακυκλώσουν ή να πουλήσουν το smartphone που δεν χρησιμοποιούν πια για να αποκτήσει ξανά ζωή ή να ανακυκλωθεί υπεύθυνα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ