Νέα
  • ΓΔ: 897.79 +0.39%
  • Τζίρος: 30,89 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η κορυφαία ομάδα της ZeniΘ αλλάζει το «story» της ενέργειας

Πηγή: zenith.gr
Πηγή: zenith.gr

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, αλλάζει το «story» της ενέργειας και λανσάρει τη νέα διαφημιστική της καμπάνια με τη συμμετοχή της Κορυφαίας της Ομάδας: του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Άκη Πετρετζίκη, της Φαίης Σκορδά και του Αντώνη Ρέμου. Μαζί με τον θρυλικό coach και τους αστέρες της ελληνικής showbiz, η ZeniΘ προσκαλεί το κοινό να κάνει τώρα online το συμβόλαιό του για ρεύμα και φυσικό αέριο με την κορυφαία ομάδα ενέργειας, για να απολαμβάνει μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες.

Όπως οι εκαντοντάδες χιλιάδες πελάτες της εταιρείας, έτσι και οι κορυφαίοι από τον χώρο του αθλητισμού, της μαγειρικής, της τηλεόρασης και του τραγουδιού, εμπιστεύονται τη ZeniΘ και επιλέγουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις ψηφιακές υπηρεσίες της για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο για το σπίτι και την επιχείρησή τους.

Αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους να επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, εκτός από τη νέα διαφημιστική καμπάνια, η ΖeniΘ φέρνει δύο νέα προιόντα ενέργειας για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στο νοικοκυριό. Με το POWER HOME STAR και το GAS HOME STAR, οι πελάτες της ZeniΘ μπορούν να απολαμβάνουν έως και 45% έκπτωση στο ρεύμα και έως 45% έκπτωση στο φυσικό αέριο με ακόμα πιο χαμηλές χρεώσεις.

Φαίη Σκορδά, Αντώνης Ρέμος, Άκης Πετρετζίκης και Παναγιώτης Γιαννάκης συμμετέχουν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Ζενίθ.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή που στους πελάτες μας συγκαταλέγονται αγαπημένα δημοφιλή πρόσωπα τα οποία συμμετέχουν ενεργά στην ενημέρωση του κοινού για τις νέες μοναδικές προσφορές, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ψηφιακές υπηρεσίες της ZeniΘ που απολαμβάνουν και οι ίδιοι. Ωστόσο η καλύτερη διαφήμιση είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά οι πελάτες μας. Σας περιμένουμε όλους στην κορυφαία ομάδα ενέργειας, την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Άκη Πετρετζίκη, της Φαίης Σκορδά, του Αντώνη Ρέμου και εκατοντάδων χιλιάδων πελατών της ZeniΘ».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedInInstagram και Twitter.

Σχετικά με τη ΖeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 10 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (FacebookLinkedInInstagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ