Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Folli Follie: Οι νέες συμφωνίες με αμερικανικά brands - Ανοίγει καταστήματα Kendall + Kylie

Folli-Follie / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Folli-Follie / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζει την προσπάθεια αναδιοργάνωσης των δραστηριοτήτων της, η ο Όμιλος FF Group με στόχο την δημιουργία εσόδων, σε μια περίοδο που η πανδημία ασκεί πρόσθετες πιέσεις στη ρευστότητα. 

Μετά την απώλεια σημαντικών brands, αλλά και τη λήξη των συμβολαίων με τη Nike (έως το τέλος του 2022), η Folli Follie προσπαθεί να καλύψει μέρος του τζίρου που θα χαθεί, με νέες συμφωνίες με παγκοσμίου φήμης αμερικανικά brands ένδυσης.

Ήδη ο Όμιλος ανακοίνωσε τη συμφωνία με την εταιρεία ICB (International Celebrity Brands) και φέρνει στην Ευρώπη τα καταστήματα του brand KENDALL + KYLIE που δημιούργησαν οι Kendall και Kylie Jenner. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Folli Follie θα ανοίξει με τη μορφή του Retail Distributor (Master Franchising) monobrand καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία. Το πρώτο κατάστημα ανοίγει στη Σόφια, στο Ring Mall, εντός του Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο το δεύτερο κατάστημα, στη Γλυφάδα.

Όμως δεν θα μείνει εκεί, θα ακολουθήσει άλλη μία συμφωνία του Ομίλου, επίσης με αμερικανικό brand, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ