Νέα
  • ΓΔ: 893.09 -0.14%
  • Τζίρος: 10,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

MIG: Μega - deal 600 εκατ. ευρώ για την πώληση της Vivartia στη CVC

Η πώληση της Vivartia αποτελεί το μεγαλύτερο επιχειρηματικό deal στην Ελλάδα για το 2020
Πηγή: YouTube

Με μια συμφωνία ύψους 600 εκατ. ευρώ, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο deal για το 2020, η Vivartia περνά στη CVC Capital Partners, έναντι τιμήματος 175 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία η οποία πέρασε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο της MIG εκτός του τιμήματος των 175 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει και τα δάνεια ύψους 425 εκατ. ευρώ περίπου, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δίνει παράταση για τρία χρόνια για την αποπληρωμή των υπολοίπων δανείων της MIG.

Αφού έλαβε υπόψη την θετική εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου N.M. Rothschild & Sons Limited και επιπροσθέτως την έκθεση της Ernst & Young Business Advisory Solutions S.A. για το δίκαιο και εύλογο του προσφερθέντος τιμήματος, και συζήτησε αναλυτικά τους όρους της συμφωνίας και τα λοιπά δεδομένα, η MIG αποφάσισε ομόφωνα να κάνει αποδεκτή την προσφορά της CVC και να προχωρήσει άμεσα στην υπογραφή της δεσμευτικής σύμβασης αγοραπωλησίας των μετοχών της Vivartia.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ