Νέα
  • ΓΔ: 1445.18 -0.05%
  • Τζίρος: 46,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Εξαγορά του 60% της TECHNOlife έναντι 425.000 ευρώ

Epsilon Net: Στις 11 Ιανουαρίου η μεταβίβαση της στις SingularLogic και Space Hellas
Πηγή: Google Maps

«Οι ισχυροί πόροι τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει η EPSILON NET εγγυώνται την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος και οδηγούν στις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις» σημειώνεται σε ανακοίνωση της EPSILON NET για την εξαγορά της TECHNOlife.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η EPSILON NET υλοποιώντας με συνέπεια το επιχειρηματικό της πλάνο, ανακοινώνει την εξαγορά πλειοψηφικού, ποσοστού 60% της εταιρίας «ΤΕΧΝΟΛΑΪΦ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με δ.τ. «TECHNOlife Ltd» που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων στον τομέα του business software.

Η TECHNOlife ιδρύθηκε το 1994 από έμπειρα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα τη μηχανογραφική οργάνωση επιχειρήσεων. H εταιρία υλοποιεί την ανάλυση – παραμετροποίηση – εγκατάσταση – υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού business ERP, την ανάπτυξη ειδικών custom εφαρμογών όπου απαιτείται, την εγκατάσταση – βελτιστοποίηση – υποστήριξη δικτυακών συστημάτων πολλών χρηστών , τηλεπικοινωνιακών δικτύων (VPN’s , Cloud Services) κλπ. Πελάτες της είναι επιχειρήσεις που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα των επαγγελματικών δραστηριοτήτων όπως βιομηχανία, βιοτεχνία, εμπόριο, υπηρεσίες, λογιστήρια κλπ.

Η TECHNOlife υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις, βασισμένες σε business ERP εφαρμογές, που καλύπτουν σύνθετες ιδιαιτερότητες κάθετων αγορών, όπως εταιρίες forwarding, διεθνών μεταφορών, αρωματοποιίας, εταιρίες παραγωγής στον κλάδο της ένδυσης, παραγωγής τροφίμων και προϊόντων εστίασης, εκδοτικές επιχειρήσεις κ.α. H αξιοποίηση της προηγμένης πλατφόρμας PYLON της EPSILON NET σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και εμπειρία της ομάδας έργων της TECHNOlife αποτελούν μοχλό ανάπτυξης και παραγωγικότητας, με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τελικούς πελάτες σε συγκεκριμένες κάθετες λύσεις.

Παράλληλα, οι ισχυροί πόροι τεχνολογικής υποστήριξης που παρέχει η EPSILON NET εγγυώνται την υψηλή ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος και οδηγούν στις πιο σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις. Το συνολικό τίμημα για την εξαγορά του 60% της εταιρίας, ανήλθε σε 425 χιλ. ευρώ ενώ ο ιδρυτής της εταιρίας κ. Κωνσταντίνος Παπούς κατέχει το υπόλοιπο 40% της εταιρίας. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΑΡΟΔΟΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ 87 – ΖΩΝΗ ΕΜΟ – Τ.Κ. 555 34 – Τ: +30 2310 981700, F: 310 920770, E: [email protected] ΑΘΗΝΑ: ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 350 – Τ.Κ. 176 74 – Τ: +30 211 500 7000 – F: +30 211 500 7070 – E: [email protected] S: https://www.epsilonnet.gr Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τετράμηνου του 2021, οι πωλήσεις ανήλθαν σε 241 χιλ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 89 χιλ. ευρώ, τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρίας την ημερομηνία της εξαγοράς ανέρχονται σε 303 χιλ. ευρώ, ενώ έχει σχεδόν μηδενικό δανεισμό (20χιλ ευρώ).

Ο Όμιλος της EPSILON NET, προχωρά με σταθερά βήματα, τον στρατηγικό του σχεδιασμό με γνώμονα, την υλοποίηση τεχνολογικών συνεργασιών και την αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών, με στόχο τη συνεχή διεύρυνση του μεριδίου αγοράς και την περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών μεγεθών του, δημιουργώντας τον μεγαλύτερο Όμιλο Πληροφορικής στον τομέα του Επιχειρησιακού Λογισμικού στην Ελλάδα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ