Νέα
  • ΓΔ: 897.63 +0.36%
  • Τζίρος: 48,76 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

EBRD-ΣΕΒΓΑΠ: Προωθώντας τις εξαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων στη μετά COVID εποχή

Εχοντας ως βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την πανδημία τουCOVID-19 και με κύριο στόχο να ενισχύσουν την δυναμική των εταιριών του κλάδου των γαλακτοκομικών προϊόντων, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και o Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (Σ.Ε.Β.ΓΑ.Π.) διοργανώνουν webinar με θέμα «Ελληνικές Εταιρίες Γαλακτοκομικών Προϊόντων: Προωθώντας τις εξαγωγές στην μετάCOVID εποχή». Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, μεταξύ 14:00 - 16:00 διαδικτυακά.  H συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση των βασικών τάσεων στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και στην πρόταση λύσεων, προκειμένου οι Ελληνικές εταιρίες του κλάδου να προωθήσουν επιτυχώς τα προϊόντα τους αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα εργαλεία της EBRD με στόχο την υποστήριξη των πλάνων ανάπτυξης και εξωστρέφειας των εταιριών.
 
Το webinar υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος  "Advice for Small Businesses” της EBRD και χρηματοδοτείται από την Ελληνική Δημοκρατία. Η ΕBRD μέσω του προγράμματος Advice for Small Businesses και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Ευρωπαϊκού Κόμβου Επενδυτικών Συμβουλών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και της Ελληνικής Δημοκρατίας, βοηθάει τις μικρες και μεσαίες (ΜΜΕ) επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να πετύχουν.  Από το 2018 μέχρι και σημέρα έχει υποστηρίξει πάνω από 100 ελληνικές ΜΜΕ να λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενώ πάνω από 400 επιχειρήσεις συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες επιχειρηματικές ενέργειες που τις βοήθησαν να εξελιχθούν. 

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ