Νέα
  • ΓΔ: 868.77 +1.03%
  • Τζίρος: 28,46 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

JYSK: Υλοποιεί το πλάνο ανακαίνισης concept 3.0 – Τα σχέδια για το ελληνικό δίκτυο

Το άνοιγμα ή την ανακαίνιση 15 καταστημάτων προβλέπει ο σχεδιασμός της JYSK για το επόμενο οικονομικό έτος (2021/2022). «Τα φυσικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ο βασικός χώρος πώλησης των προϊόντων μας, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τη δυναμική που αναπτύσσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μετά το lockdown, οι πελάτες έχουν επιστρέψει με μεγαλύτερη διάθεση στα καταστήματά μας και εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να κάνουμε την αγοραστική τους εμπειρία ακόμα καλύτερη, εντείνοντας το πλάνο ανακαίνισης όλων των καταστημάτων μας στο νέο concept 3.0», ανέφερε ο Country Manager της JYSK σε Ελλάδα, Ουγγαρία και Αυστρία, Sandor Szimeiszter.

Αύξηση 20% στις πωλήσεις

Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι οι πωλήσεις αυξάνονται 20% κατά μέσο όρο, μετά από την ανακαίνιση ενός καταστήματος και την αναβάθμισή του στο νέο concept καταστημάτων.

«Μετά από μια μακρά περίοδο περιορισμών, παρατηρούμε ότι οι πελάτες δείχνουν ανανεωμένο ενδιαφέρον για τα φυσικά καταστήματα. Αυτό ενισχύει την απόφασή μας να επενδύσουμε στην ανακαίνιση των καταστημάτων μας, καθώς ένα όμορφο, λειτουργικό κατάστημα, όπου ο πελάτης μπορεί να βρει εξαιρετική εξυπηρέτηση από τους εξειδικευμένους υπαλλήλους μας, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει και σε καλύτερα αποτελέσματα», πρόσθεσε ο κ. Szimeiszter.

Τα επόμενα τρία καταστήματα στην Ελλάδα

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα νέων καταστημάτων, τα επόμενα τρία νέα JYSK στη χώρα μας είναι προγραμματισμένα α ανοίξουν:

  • Τέλη Ιουλίου (29/7): εντός του ανανεωμένου εμπορικού κέντρου, River West, στο Αιγάλεω
  • Τέλη Αυγούστου: το πρώτο κατάστημα στον Βόλο και το δεύτερο JYSK στην Πάτρα

Στόχος τα 1.000 νέα ή ανακαινισμένα καταστήματα ετησίως

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η JYSK έχει στόχο, κατά την χρήση 2021/2022, να πραγματοποιήσει περίπου 1.000 δραστηριότητες καταστημάτων, οι οποίες περιλαμβάνουν και το άνοιγμα 200 νέων καταστημάτων σε όλη την Ευρώπη.

Έως το τέλος του 2024, όλα τα καταστήματα JYSK θα πρέπει να έχουν ανακαινισθεί στο νέο concept καταστημάτων, που σημαίνει ότι η JYSK θα πραγματοποιεί περίπου 1.000 δραστηριότητες καταστημάτων κάθε χρόνο έως τότε, επενδύοντας συνολικά, αρκετές εκατοντάδες εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ