Νέα
  • ΓΔ: 1419.31 +1.88%
  • Τζίρος: 68,22 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Vlahian Mountains: Ωριμασμένα τυριά και νέες συσκευασίες από την ηπειρώτικη Σκάρφι ΕΠΕ

Vlahian Mountains
Vlahian Mountains

Σε ένα πλήρες rebranding, με νέο logo, ετικέτες των τυριών και ιστότοπο απόλυτα προσαρμοσμένα στα δεδομένα των διεθνών αγορών, προχώρησε η τυροκομική εταιρία των αδερφών Παππά, Σκάρφι ΕΠΕ από τη Φιλιππιάδα της Ηπείρου. Ταυτόχρονα προχωρεί στην παραγωγή τυριών με μεγαλύτερη ωρίμανση, επιλογές γαλακτικών περιόδων του έτους για ειδικά τυριά κ.ά., στοχεύοντας στη κορυφαία ποιότητα, με βάση τα διεθνή στάνταρ και σε περισσότερες εξαγωγές.

Η φράση «Vlahian Mountains» αποτελεί το νέο Logo της εταιρίας, σηματοδοτώντας την περιοχή δραστηριοποίησης των τριών γενιών τυροκόμων της οικογένειας και τη μεγάλη παράδοση των Βλάχων, οι οποίοι ασχολούνταν με την κτηνοτροφία και την τυροκομία στα ορεινά ολόκληρης της Βαλκανικής Χερσονήσου, για 10 ολόκληρους αιώνες. Οι νέες ετικέτες των τυριών αποτελούνται από τα πιο σύγχρονα οικολογικά υλικά και πέρα από τις υποχρεωτικές και απαραίτητες πληροφορίες, περιέχουν συμβουλές κατανάλωσης, ακόμη και συνδυασμού του κάθε τυριού με κατάλληλο ψωμί και κρασί. Τα πάντα είναι και στα αγγλικά. Ταυτόχρονα η εταιρία ανέπτυξε ένα πολύ λειτουργικό, φιλικό και υψηλής αισθητικής site, το www.vlachianmountains.com (επίσης και στα αγγλικά) ικανό να προσελκύσει Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου Export Marketing.

Η εταιρία των αδερφών Παππά, γνωστή από δεκαετίες στις περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας για τα τυριά της, μα και πανελληνίως εδώ και πολλά χρόνια, εφαρμόζει όλα τα συστήματα ασφαλείας, ευζωίας, σωστής διατροφής των ζώων, καλές πρακτικές κτηνοτροφίας και τυροκόμησης, έχει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, βελτιώνει διαρκώς τα τυριά της, μελετά αυτόχθονες καλλιέργειες και στρέφεται ήδη προς την παλαίωση των τυριών και την παρουσίαση στην αγορά πιο φρέσκων και παλαιωμένων εκδοχών.

Η εταιρία πραγματοποιεί εξαγωγές εδώ και πολλά χρόνια. Ήδη έχει εισέλθει με επιτυχία σε νέες αγορές και αλυσίδες των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας. Η ιστορία της οικογένειας Παππά στην τυροκομία αρχίζει από τα λιβάδια και τις στάνες στο χωριό Ματσούκι, στο όρος Τζουμέρκα, όπου ο παππούς τους, Βλάχος στην καταγωγή, άρχισε να φτιάχνει κεφαλοτύρι πριν από έναν αιώνα και αργότερα ο πατέρας τους γραβιέρα.

Η ενέργεια της ανάπτυξης του Export Marketing Plan χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και Ανάπτυξης, EBRD και υλοποιήθηκε από την εταιρία Global Greece. Το νέο Branding και το Site σχεδιάστηκαν από την εταιρία Colibri.

Τα προϊόντα της Vlachian Mountains είναι τα ακόλουθα:

Γραβιέρα - Κεφαλοτύρι - Pecorino - Κατσικίσιο - Gourmet Anostru με Πιπέρι και με Πάπρικα - Gourmet Grecale με αρώματα Κέδρου, Γραικόχορτου, Λεμονιού, Σκόρδου- Βασιλικού.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ