Νέα
 • ΓΔ: 907.08 +0.84%
 • Τζίρος: 79,99 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Σκλαβενίτης, Lidl και Κωτσόβολος clickάρουν στην αγορά παιχνιδιών

Click away / Πηγή: eurokinissi
Πηγή: eurokinissi

Σκλαβενίτης, Lidl και Κωτσόβολος ντύθηκαν άγιοι Βασίληδες και μέσω click away επιδιώκουν να πάρουν κομμάτι του τζίρου των παιχνιδιών. Με δεδομένο ότι τα φυσικά καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ απαγορεύεται να πωλούν διαρκή αγαθά, άρα και παιχνίδια, βάσει της επικαιροποιημένης κοινής υπουργικής απόφασης για την πανδημία, οι leaders της οργανωμένης λιανικής τροφίμων στράφηκαν στην υβριδική λύση της «παράδοσης εκτός», ικανοποιώντας την ανάγκη των καταναλωτών να εξασφαλίσουν άμεσα τα παιχνίδια των παιδιών και σ’ αυτές τις διαφορετικές γιορτές.

Την ίδια ώρα, κούκλες, αυτοκινητάκια και επιτραπέζια προσφέρουν με click away και λιανεμπορικές αλυσίδες που μέχρι πρότινος δεν διέθεταν τέτοια προϊόντα στα ράφια τους, όπως η Κωτσόβολος.

100 παιχνίδια στην Κωτσόβολος

Στην κατηγορία Gaming η Κωτσόβολος έχει προσθέσει και την επιλογή «παιδικά παιχνίδια» όπου διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων. Το εύρος τιμής των παιχνιδιών είναι έως 60 ευρώ. Ενημερώνει μάλιστα τους καταναλωτές ότι η παραγγελία των παιχνιδιών με click away μπορεί να είναι έτοιμη εντός 20 λεπτών.

Παιχνίδια και παιδικά ρούχα από την Σκλαβενίτης

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Σκλαβενίτης οι καταναλωτές είτε με email είτε με SMS είτε τηλεφωνικώς μπορούν να παραγγέλνουν παιχνίδια και παιδικά ρούχα και να τα παραλαμβάνουν από τα μεγάλα καταστήματά της. Το click away λειτουργεί μόνο σε 29 μεγάλα καταστήματα της αλυσίδας. Μάλιστα έχει δημιουργήσει ειδικό ηλεκτρονικό κατάλογο με τα προϊόντα, ενώ περιγράφει εκτενώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο καταναλωτής, προκειμένου να παραλάβει τα προϊόντα που θέλει να αγοράσει.
 
Η ανακοίνωση της Σκλαβενίτης:
 

Click away για Παιχνίδια και Παιδικά Ρούχα
 
Έχετε τη δυνατότητα να παραγγέλνετε Παιχνίδια και Παιδικά Ρούχα μέσω click away σε μεγάλα Καταστήματά μας.

Τα βήματα είναι:

 • Δίνετε την παραγγελία σας είτε με email είτε με SMS είτε τηλεφωνικώς στο Κατάστημα από το οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε.

Στην παραγγελία σας θα πρέπει να μας αναφέρετε:

 • Το ονοματεπώνυμό σας
 • Τον αριθμό του κινητού σας
 • Ποσότητα και είδος/-η (περιγραφή ή κωδικός ή φωτογραφία). Για τη διευκόλυνσή σας, έχει δημιουργηθεί ηλεκτρονικός κατάλογος των ειδών.
 • Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου είδους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 • Λαμβάνετε το ταχύτερο δυνατόν SMS στο κινητό σας, από το Κατάστημά μας, με την επιβεβαίωση της εκτέλεσης της παραγγελίας σας.
 • Αποστέλλετε απαντητικό SMS, με την επιθυμητή ημέρα και ώρα παραλαβής της παραγγελίας (π.χ. Σήμερα 18:00 ή Τετάρτη 14:30), εντός ωραρίου Καταστήματος (Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 21:00, Σάββατο: 08:00 – 20:00).
 • Λαμβάνετε νέο SMS με τα στοιχεία του παραστατικού αγοράς και την επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας παραλαβής από το Κατάστημα.
 • Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το σημείο Παραλαβής Παραγγελιών (Click away), το οποίο βρίσκεται σε χώρο εκτός του Καταστήματος. 

 Click away παιχνίδια και στη Lidl

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα παιχνίδια μέσω click away προσφέρει και η γερμανική εκπτωτική αλυσίδα Lidl. Για να επιλέξουν οι καταναλωτές τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρίας lidl-hellas.gr, το Οnline Click Away Φυλλάδιο Lidl ή το Lidl app. Στη συνέχεια, καλώντας από σταθερό στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Lidl Ελλάς –σημειωτέον ότι η αλυσίδα δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα– μπορούν να ενημερώνουν για τα προϊόντα που επιθυμούν να παραγγείλουν, αναφέροντας την περιγραφή και τον κωδικό τους καθώς και το κατάστημα παραλαβής.

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας θα γίνεται μέσω SMS που θα αναφέρει την ημέρα και ώρα παραλαβής, ώστε οι καταναλωτές να προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο Click Away Σημείο Παραλαβής Παραγγελιών εξωτερικά του καταστήματος και να παραλάβουν την παραγγελία τους, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις που κάνει η Lidl Ελλάς στα μη διαρκή αγαθά είναι από τους μεγαλύτερους στον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
 • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
 • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ