Νέα
  • ΓΔ: 957.6 +0.62%
  • Τζίρος: 79,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΟΛΘ: Αναζητά υποψηφίους επενδυτές για την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων στο λιμάνι

Η ΟΛΘ ΑΕ, στο πλαίσιο της ισχυροποίησης της θέσης της στον κλάδο  των αποθηκευτικών χώρων και των logistics, καλεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 τους υποψηφίους ενδιαφερόμενους, Έλληνες και ξένους, να καταθέσουν προτάσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεών της εντός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού (22), αλλά και αυτών που σκοπεύει να δημιουργήσει.

Οι νέες εγκαταστάσεις που σκοπεύει να δημιουργήσει η εταιρεία θα αφορούν σε χώρους αποθήκευσης -μεταξύ άλλων- ξηρού φορτίου, υγρού φορτίου, και ψυχόμενων/Reefer, παροχής υπηρεσιών logistics προς τρίτους (3PL) και κέντρου διανομής αποθηκευτικής χρήσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, κοινοπραξίες, συμπράξεις και ενώσεις οικονομικών φορέων, ενώ οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που θα κατατεθούν θα έχουν μη δεσμευτικό χαρακτήρα και θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: προφίλ εταιρείας, επαγγελματική δραστηριότητα (διάρκεια λειτουργίας / κύκλος εργασιών), συμπληρωμένο το έντυπο «υπόδειγμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος», κάθε περαιτέρω δεδομένο που κρίνεται χρήσιμο να παρατεθεί για την πληρέστερη παρουσίαση και την πιο ολοκληρωμένη κατανόηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και νομιμοποιητικά έγγραφα της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντος τους είτε στα γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία «ΟΛΘΟΛΘ -0,75% Α.Ε.», κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 07:30-15:30, είτε ηλεκτρονικά μέσω email, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected]

Τονίζεται ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΟΛΘ ΑΕ έχει κοινοποιηθεί στους πελάτες και συνεργάτες της στα Βαλκάνια, οι οποίοι ήδη χρησιμοποιούν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για τη διαμετακόμιση των φορτίων τους.
Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία σημειώνει ότι έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, εφόσον το κρίνει απαραίτητο, ενώ έχει δικαίωμα να ματαιώσει την όλη διαδικασία, εάν κρίνει ότι δεν είναι προς το συμφέρον της ή δεν εξυπηρετεί τις επιχειρηματικές της ανάγκες.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ