Νέα
  • ΓΔ: 1041.51 +0.82%
  • Τζίρος: 118,32 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά η διαδικασία βελτιωμένων προσφορών για τη ΔΕΠΑ Υποδομών

Γραφεία της ΔΕΠΑ
ΔΕΠΑ / Πηγή: Intime

Βελτίωση των προσφορών ζητεί το ΤΑΙΠΕΔ, σε συμφωνία με τα ΕΛΠΕ, μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών για το 100% της εταιρείας «ΔΕΠΑ Υποδομών ΑΕ».

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές για να αποκτήσουν τη ΔΕΠΑ Υποδομών είναι η Italgas, ο Ιταλός Διαχειριστής δικτύου φυσικού αερίου που αποσχίστηκε από τη Snam, και η τσεχική EP Investment Advisors, η οποία σχετίζεται με τον τσεχικό ενεργειακό όμιλο ΕΡΗ.

Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), συνεδρίασε σήμερα και αποσφράγισε τις οικονομικές προσφορές των προεπιλεγέντων επενδυτών για την από κοινού πώληση με την «Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ» (ΕΛΠΕ) του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΔΕΠΑ Υποδομών ΑΕ».

Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ σε συμφωνία με την ΕΛΠΕ αποφάσισε να εκκινήσει τη διαδικασία βελτιωμένων οικονομικών προσφορών.

Σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 65% και η ΕΛΠΕ το υπόλοιπο 35% του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΠΑ Υποδομών και λειτουργούν από κοινού ως πωλητές.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ