Νέα
  • ΓΔ: 906.57 +0.49%
  • Τζίρος: 47,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τα Goody’s επιστρέφουν στην Κύπρο μετά από 6 χρόνια - Η επενδυτική ομάδα

Η Goody's είναι ένα από τα εμπορικά σήματα της Vivartia / Πηγή: Gooody's
Η Goody's είναι ένα από τα εμπορικά σήματα της Vivartia / Πηγή: Gooody's

Επιστρέφουν στην Κύπρο τα Goody’s μετά από απουσία έξι ετών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η επιστροφή αυτή είναι απόρροια δύο βασικών παραγόντων:

  • Tης ανοδικής πορείας που καταγράφει ο τομέας της εστίασης στην Κύπρο, τόσο σε ό,τι αφορά το dine in, όσο και τον τομέα του take away/delivery που έχει γνωρίσει κατακόρυφη ανάπτυξη εν μέσω πανδημίας.
  • Tης δυναμικής επενδυτικής ομάδας που ανέλαβε το master franchise για τη χώρα, δημιουργώντας συνθήκες και προϋποθέσεις για την επάνοδο της «αγαπημένης μάρκας των Κυπρίων», όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, με βάση και τα πρώτα μηνύματα που τους έρχονται από εκατοντάδες καταναλωτές σε social media.

Στόχος η παγκύπρια κάλυψη

Μέσα στο α’ τρίμηνο του 2022 αναμένεται να ανοίξει στη Μεγαλόνησο το πρώτο Goody’s Burger House και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Θα ακολουθήσει δεύτερο στη Λευκωσία, ενώ στα σχέδια της επενδυτικής ομάδας που έχει αναλάβει το master franchise περιλαμβάνεται η ταχεία ανάπτυξη του δικτύου με στόχο την παγκύπρια κάλυψη. Πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο για άνοιγμα μέχρι και 10 καταστημάτων μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην οικονομική έκθεση του ομίλου Vivartia για το 2020 αναφερόταν ότι «η ανάπτυξη εκτός Ελλάδας θα συνεχιστεί με ανάπτυξη καταστημάτων Goody’s Burger House σε Κύπρο και Σαουδική Αραβία, του σήματος Flocafe Espresso Room σε Κατάρ και ενός ακόμα σημείου σε εμπορικό κέντρο στο Κουβέιτ, καθώς στα εν λόγω έργα υπήρξε καθυστέρηση λόγω των συνεπειών της πανδημίας».

Η επενδυτική ομάδα

Η επενδυτική ομάδα που ανέλαβε το master franchise αποτελείται από τους:

  • Ν. Παπαγεωργίου
  • Π. Γαϊτανίδη
  • Οικογένειες Χριστοδουλίδη και Μιχαηλίδη

Η πρώτη παρουσία διήρκεσε 18 χρόνια

Θυμίζουμε ότι το πρώτο κατάστημα Goody’s στην Κύπρο είχε λειτουργήσει το 1997, ενώ μέχρι το 2015, οπότε και η αλυσίδα αποχώρησε από το νησί λόγω οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας που είχε την ευθύνη των εμπορικών σημάτων, λειτουργούσαν συνολικά πέντε εστιατόρια.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ