Νέα
  • ΓΔ: 893.23 +1.62%
  • Τζίρος: 79,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο Γιώργος Αρώνης

Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 64 ετών ο Γιώργος Αρώνης, ένα από τα πιο γνωστά στελέχη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.  Τον τελευταίο χρόνο ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Διεθνούς Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Γιώργος Αρώνης ξεκίνησε την καριέρα του στην ABN Amro. Το 1999, επί διοίκησης Θεόδωρου Καρατζά προσελήφθη στην Εθνική Τράπεζα και το 2002 έγινε γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής. Το 2004 πήγε στην Alpha Bank ως επικεφαλής της λιανικής τραπεζικής και δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε εντεταλμένος γενικός διευθυντής. Το 2008 ανέλαβε γενικός διευθυντής.

Τον Μάρτιο του 2017 τοποθετήθηκε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, με αρμοδιότητα για τη λιανική τραπεζική, τις επιχειρήσεις, αλλά και για το δίκτυο στο εξωτερικό. Το 2018 ήταν υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αλλά απέσυρε την υποψηφιότητά του. Παρέμεινε για ένα διάστημα σύμβουλος, στον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο, Βασίλη Ψάλτη.

Στο τέλος του 2019 ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τράπεζα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ