Νέα
  • ΓΔ: 912.33 +0.05%
  • Τζίρος: 277,61 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Τελευταία ευκαιρία υποβολής δηλώσεων για την οικονομική ενίσχυση επιχειρήσεων του Πολιτισμού

Θέατρο / Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Τελευταία ευκαιρία για την οικονομική ενίσχυση επιχειρήσεων του Πολιτισμού, δίνεται με τις νέες προθεσμίες ισχύουν για την υποβολή δηλώσεων και κατάθεσης συνοδευτικών εγγράφων στην Εργάνη.

Συγκεκριμένα, το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα είναι διαθέσιμο, από σήμερα Παρασκευή 24/9/2021 έως και την Κυριακή 3/10/2021, για τις επιχειρήσεις θεάτρων, μουσικών σκηνών, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων, οι οποίες έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις υπαγωγής στην οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων του πολιτισμού σύμφωνα με τα κατωτέρω:

  1. Επιχειρήσεις που είχαν εκ παραδρομής δηλώσει με την αρχική τους αίτηση λανθασμένο αριθμό παραστάσεων, μπορούν να προβούν σε ορθή επανάληψη της αίτησης/υπεύθυνης δήλωσής τους, στην οποία μπορούν να τροποποιήσουν, αποκλειστικά και μόνο, τον αριθμό παραστάσεων για τις οποίες αιτούνται την οικονομική ενίσχυση, χωρίς την εκ νέου επισύναψη των ήδη υποβληθέντων δικαιολογητικών.
  2. Επιχειρήσεις, των οποίων οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί, λαμβάνοντας υπόψη τους λόγους απόρριψης της αρχικής δήλωσής τους (ενδεικτικά: λανθασμένος μέγιστος αριθμός θέσεων, λανθασμένο ποσοστό συμμετοχής τους στην παραγωγή/υπομίσθωση/μίσθωση/ιδιοκτησία, λανθασμένα χρονικά διαστήματα για τα οποία αιτούνται την επιχορήγηση κ.λ.π) μπορούν να υποβάλλουν νέα (διορθωτική) αίτηση/υπεύθυνη δήλωση, επισυνάπτοντας εκ νέου όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (συμφωνητικό υπομίσθωσης/μίσθωση, συμφωνητικό συμπαραγωγής, αποδεικτικό ανάρτησης στην ΑΑΔΕ, συμβόλαιο κυριότητας, κατά περίπτωση όπου απαιτούνται, άδεια λειτουργίας ή δήλωση γνωστοποίησης του θεάτρου/μουσικής σκηνής, χοροθεάτρου, συναυλιακού χώρου παραστάσεων κ.λ.π.). Επίσης, όσες έχουν λόγο να προβούν σε ορθή επανάληψη της αρχικά υποβληθείσας συμπληρωματική τους αίτησης, μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωματική αίτηση/υπεύθυνη δήλωση, αναφορικά με το πλαίσιο υπαγωγής.
  3. Επιχειρήσεις που δεν έχουν ήδη υποβάλει μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωματική αίτηση/υπεύθυνη δήλωση, αναφορικά με το πλαίσιο υπαγωγής, προκειμένου να εξεταστεί η υπαγωγή τους στην οικονομική τους ενίσχυση
Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ