Νέα
  • ΓΔ: 887.69 +1.05%
  • Τζίρος: 5,07 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ανέπαφες πληρωμές οφειλών σε περισσότερους από 230 οργανισμούς μέσω ΟΠΑΠ

Τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης της πληρωμής των δόσεων βεβαιωμένων οφειλών και ρυθμίσεων στο Δημόσιο, καθώς και μεγάλου αριθμού λογαριασμών, έχουν οι καταναλωτές μέσω του δικτύου των περίπου 3.000 καταστημάτων του ΟΠΑΠ, μέσω της υπηρεσίας tora.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας πραγματοποιείται μια ευρύτατη γκάμα πληρωμών, που καλύπτει συνολικά συναλλαγές για περισσότερους από 230 φορείς και οργανισμούς. Η πληρωμή του φόρου εισοδήματος και των επιμέρους δόσεων, του ΕΝΦΙΑ, καθώς και όλων των λογαριασμών, μπορεί να γίνει ανέπαφα μέσω καρτών. Με αυτό τον τρόπο οι φορολογούμενοι διευκολύνονται και στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

Οπως αναφέρεται από τον ΟΠΑΠ, οι καταναλωτές που θα επιλέξουν μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου τα καταστήματα ΟΠΑΠ να πληρώσουν τις οφειλές στην εφορία και τους λογαριασμούς τους, αποκτούν τη δυνατότητα συμμετοχής στην εβδομαδιαία κλήρωση, διεκδικώντας δώρα, όπως iphone, τηλεοράσεις, tablets και δώρο-επιταγές για τα καταστήματα Public. Η εβδομαδιαία κλήρωση πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα. Η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου και η όγδοη και τελευταία στις 22 Νοεμβρίου.

Οπως επισημαίνεται, εκτός από οφειλές στην εφορία, που είναι τώρα επίκαιρες, μέσω της υπηρεσίας Tora εξοφλούνται, επίσης, όλοι οι λογαριασμοί ενός νοικοκυριού. Συγκεκριμένα, σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου. Οι υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών προσφέρονται καθημερινά, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ