Νέα
  • ΓΔ: 851.2 -1.82%
  • Τζίρος: 109,54 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Veridos Ματσούκης: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ταξιδιωτικά έγγραφα το 2021

Με όπλα το επενδυτικό της πρόγραμμα και τις σύγχρονες παραγωγικές της μεθόδους, η Veridos Ματσούκης Α.Ε., η εταιρία που παράγει στην Ελλάδα τις ταυτότητες και τα διαβατήρια 40 και πλέον κρατών, προχωρεί δυναμικά στον πενταετή σχεδιασμό της.

Το 2021 αποτελεί νέο σταθμό στην πορεία της εταιρείας, καθώς οι πωλήσεις της αναμένεται να ανέλθουν στα 47 εκατ. ευρώ, ενώ η παραγωγή εγγράφων ασφαλείας θα ανέλθει και πάλι σε πολύ υψηλά επίπεδα. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία θα ολοκληρώσει το τρέχον έτος, έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ταξιδιωτικά έγγραφα, (διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης κ.α.), υλοποιώντας παραγγελίες και συμβόλαια από 25 διαφορετικές χώρες, εκ των οποίων οι 8 είναι ευρωπαϊκές. Παράλληλα, η εταιρεία ολοκληρώνει φέτος επενδύσεις 2,2 εκατ. ευρώ.

Πέρυσι, η Veridos Ματσούκης εμφάνισε τα υψηλότερα μεγέθη από τη σύστασή της, καταγράφοντας αυξημένο, κατά 30%, τζίρο ύψους 50 εκατ. ευρώ, ο οποίος προήλθε κατά 98% από παραγγελίες της μητρικής Veridos GmbH, με την εταιρεία να επικεντρώνεται στην ενίσχυση της δραστηριότητας στο εξωτερικό. 

Οι επενδύσεις, η ανάπτυξη, η εξωστρέφεια και η διεθνοποίηση της εταιρείας, επιτυγχάνεται και από τη συνεχή και συστηματική επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μέσω της Επιχειρησιακής Αριστείας (Οperational Excellence) και της Λιτής Παραγωγής (Lean manufacturing).

«Η Veridos Ματσούκης Α.Ε. μέσω της συστηματικής εκπαίδευσης και μεταφοράς της τεχνογνωσίας καθώς και της δυνατότητας  λήψης αποφάσεων στο προσωπικό, στοχεύει να  διασφαλίσει τη δημιουργία ενός πελατοκεντρικού, αλλά και ανθρωποκεντρικού μοντέλου εργασίας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Ματσούκης.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία διατηρεί όλο το προσωπικό της - 300 εργαζόμενοι – οι οποίοι συμμετέχουν δημιουργικά στην αδιάλειπτη παραγωγική διαδικασία που εξελίσσεται για 24 ώρες, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Μετά από το μεγάλο επενδυτικό της πρόγραμμα η Veridos Ματσούκης διαθέτει πλέον μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, που έχει τη δυνατότητα να παράξει 10 εκατομμύρια διαβατήρια και 30 εκατομμύρια ταυτότητες τον χρόνο.

H Veridos Ματσούκης Α.Ε. είναι η μοναδική ιδιωτική εταιρία εκτύπωσης ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ελλάδα και στην  ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και συμμετέχει στο διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί από την Ελληνική Αστυνομία, για τις νέες Ελληνικές ταυτότητες και διαβατήρια σε συνεργασία με τον ΟΤΕ, την ΒΥΤΕ, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Κρατικό Τυπογραφείο της Πορτογαλίας (INCM).

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ