Νέα
  • ΓΔ: 903.56 +0.27%
  • Τζίρος: 26,41 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Η METRO Running Team με 1.748 συμμετοχές στο GREECE Race for the Cure!

Μετρο

Η ομάδα του Δρομικού Κινήματος της METRO ΑΕΒΕ για μία ακόμη χρονιά έλαβε μέρος στη διοργάνωση του digital GREECE Race for the Cure και ξεχώρισε ως η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία των εταιρειών σε όλη την Ελλάδα! Οι συμμετοχές των εργαζομένων της εταιρείας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ και άγγιξαν τις 1.748!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του Race for the Cure με φυσική παρουσία, οι εργαζόμενοι της εταιρείας από όλη την Ελλάδα, φόρεσαν τις μπλούζες της METRO Running Team και έτρεξαν ή περπάτησαν «Χιλιόμετρα Προσφοράς» και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μεταδίδοντας ένα δυνατό μήνυμα! Ότι συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, στηρίζοντας το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το δρομικό κίνημα της εταιρείας «Χιλιόμετρα Προσφοράς» αποτελεί από το 2017 στρατηγικό πυλώνα της Εταιρικής Υπευθυνότητας της METRO AEBE. Μέσω της METRO Running Team, οι εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη τη χώρα, ενισχύοντας περισσότερα από 30 ιδρύματα και φορείς ανά την Ελλάδα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ