Νέα
  • ΓΔ: 1015.48 +1.13%
  • Τζίρος: 73,34 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Σκλαβενίτης: Σε ποιες πόλεις είναι διαθέσιμη η υπηρεσία e-shop

Σκλαβενίτης / Πηγή: Intime
Σκλαβενίτης / Πηγή: Intime

Από τις αρχές Νοεμβρίου το sklavenitis.gr είναι διαθέσιμο και στην περιοχή της Πάτρας, η οποία αποτελεί τον τρίτο σταθμό, μετά την Αττική και την Λάρισα.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, το Σκλαβενίτης eMarket καλύπτει πλήρως την αχαϊκή πρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές, προσφέροντας στους καταναλωτές έναν εύκολο, γρήγορο και απλό τρόπο αγοράς βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Οι τιμές των προϊόντων είναι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας και οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Οι παραδόσεις για αγορές άνω των 30 ευρώ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο, στο διάστημα 8:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εξυπηρέτηση και η προετοιμασία των ηλεκτρονικών παραγγελιών στην περιοχή της Πάτρας - όπως και στη Λάρισα - πραγματοποιείται μέσω του υπερκαταστήματος της αλυσίδας εκεί, στο οποίο αναπτυχθήκαν όλες οι σχετικές υποδομές για την υποστήριξη της νέας υπηρεσίας.

Εστιάζοντας σταθερά στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης σε όλα τα σημεία, βασικός πυλώνας στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και για το 2022 παραμένει η περαιτέρω ενίσχυση του Σκλαβενίτης eMarket και η επέκταση του σε νέες περιοχές.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ