Νέα
  • ΓΔ: 1496.35 -0.43%
  • Τζίρος: 153,91 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Κατέβασαν» ρολά τα κομμωτήρια - Ζητούν εξαίρεσή τους από τα νέα μέτρα

Με μάσκα στα κομμωτήρια, κομμωτής και πελάτης λόγω κορωνοϊού / Πηγή: Intime
Με μάσκα στα κομμωτήρια, κομμωτής και πελάτης λόγω κορωνοϊού / Πηγή: Intime

Οικονομικό πλήγμα στις επιχειρήσεις από τα νέα μέτρα κάνουν λόγω οι κομμωτές, που διαμρτύρονται αυτή την ώρα στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή τους μέλη της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας μιλούν για σημαντικό περιορισμό στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των εσόδων τους. Γι' αυτό κρατούν κλειστά σήμερα τις επιχειρήσεις τους σε όλη την Ελλάδα  διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα του υπουργείου Υγείας.

Κουρείς και  κομμωτές έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης , όπου θα καταθέσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια  που δεν έλαβε ο κλάδος.

Ζητούν την εξαίρεση τους από  τα μέτρα καθώς τα καταστήματα τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος και διασφαλίζουν την προστασία των πελατών με τα σωστά μέτρα υγιεινής.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος μίλησε στην ΕΡΤ ο κ. Νίκος Δαμίγος,  εστιάζοντας και στην διαδικασία των ελέγχων ως προς τη χωρητικότητα των καταστημάτων.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ