Νέα
  • ΓΔ: 875.71 +0.91%
  • Τζίρος: 5,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Ανακάλυψε τη νέα συσκευή Θερμαινόμενου Καπνού PULZE & τις ράβδους καπνού iD

PULZE

Είναι αλήθεια ότι οι καλύτερες εμπειρίες κρύβονται πέρα από τα συνηθισμένα! Μια βόλτα στη θάλασσα τον χειμώνα, μια συνάντηση με φίλους από τα παλιά, ένα δώρο σε κάποιον αγαπημένο χωρίς να γιορτάζει… Μπορείς να επινοήσεις αφορμές για να βγεις από τα συνηθισμένα πλουτίζοντας τις εμπειρίες σου.  Πλέον, μπορείς να απολαύσεις και τη νέα εμπειρία θερμαινόμενου καπνού, που είναι πέρα από τα συνηθισμένα με το PULZE και τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD, που ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα από την Ιmperial Τobacco, δημιουργό των τσιγάρων Davidoff.

PULZE

 

 

Γιατί ξεχωρίζει το PULZE

  • Ασυνήθιστα κομψή, η συσκευή PULZE δεν χρειάζεται ξεχωριστή θήκη φόρτισης καθώς είναι all-in-one, ενώ χωράει άνετα ακόμα και στην τσέπη σου.
  • Ασυνήθιστα πρακτική γιατί η συσκευή ΡULZE προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με μία πλήρη φόρτιση, για απόλαυση χωρίς διακοπές για επαναφόρτιση. Σου επιτρέπει μάλιστα να επιλέξεις την ένταση της γεύσης μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης: Standard για πιο έντονη και Eco για πιο διακριτική γευστική εμπειρία.  Ακόμα, διαθέτει λειτουργία κλειδώματος διασφαλίζοντας ότι η συσκευή σου δεν θα ενεργοποιηθεί κατά λάθος. 
  • Ασυνήθιστα διακριτική, καθώς οι θερμαινόμενοι ράβδοι καπνού iD έχουν λιγότερη μυρωδιά και προσφέρουν μία εξαιρετική γευστική εμπειρία με την υπογραφή των δημιουργών των τσιγάρων Davidoff. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 4 νέες γεύσεις: Rich Bronze για έντονη γευστική εμπειρία, Balanced Blue για ισορροπημένη αίσθηση, Ice με γεύση μέντας για αίσθηση δροσιάς και Capsule Polar είτε για μια πιο διακριτική εμπειρία είτε για δροσερή γεύση μέντας, όταν το επιλέξεις με ένα κλικ.
PULZE

 

Για σένα που αναζητάς την τέλεια λύση, μόλις τη βρήκες στην κομψή συσκευή PULZE που διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, Copper και Silver, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.

PULZE

Έχεις απορίες;

Ένας από τους εκπροσώπους της ομάδας PULZE Care είναι έτοιμος να σε βοηθήσει κάθε στιγμή με την εγγραφή και την εγγύηση της συσκευής σου. Ενεργοποίησε την εγγραφή σου και απόκτησε αυτόματη πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και οφέλη. Τώρα με το σύστημα ΡULZE και iD μπορείς να απολαμβάνεις μια νέα εμπειρία θερμαινόμενου καπνού πέρα από τα συνηθισμένα!

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ