Νέα
  • ΓΔ: 944.64 -1.23%
  • Τζίρος: 61,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

H PMM και η Viva.gr συνεργάζονται για το Public Ticket - Πρόσβαση σε δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού

H Public-MediaMarkt, απόλυτος προορισμός πολιτισμού στην Ελλάδα, συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Viva.gr και εμπλουτίζει την υπηρεσία ticketing, δίνοντας στους λάτρεις του πολιτισμού αλλά και του αθλητισμού τη δυνατότητα ν’ αποκτήσουν εισιτήρια για τ’ αγαπημένα τους θεάματα μέσα από την πλατφόρμα Public Tickets (tickets.public.gr) και από τα 52 φυσικά καταστήματα Public.

Παράλληλα, το δίκτυο των Public Tickets επεκτείνεται και στα 12 φυσικά καταστήματα MediaMarkt ανά την Ελλάδα.

Στην ανανεωμένη υπηρεσία Public Tickets, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα από εκδηλώσεις, όπως: θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, σινεμά, συνέδρια, μουσεία, σεμινάρια, αθλητικούς αγώνες, φεστιβάλ, stand-up comedy, escape rooms και παιδικές παραστάσεις, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στους λάτρεις των θεαμάτων.

H συνεργασία της Public-MediaMarkt με τη Viva.gr, τη μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων για θεάματα στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την επέκταση της υπηρεσίας Public Tickets στα καταστήματα MediaMarkt, θα διευκολύνει σημαντικά το κοινό, που πλέον θα μπορεί να αγοράσει εισιτήρια από ακόμη περισσότερα σημεία και με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία, αξιοποιώντας την τεχνολογία της Viva.gr. Όλα αυτά, στηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο το έργο των εταιρειών παραγωγής θεαμάτων και κορυφαίων πολιτιστικών φορέων στη χώρα.

Ως σήμερα, οι λάτρεις του πολιτισμού και των θεαμάτων έχουν ανταποκριθεί θερμά στην υπηρεσία Public Tickets. Η συνεργασία με τη Viva.gr την ενισχύει ακόμη περισσότερο και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τον κεντρικό στόχο της Public-MediaMarkt, που δεν είναι άλλος από το να εμπνέει τους καταναλωτές ώστε ν’ απολαμβάνουν τη ζωή.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ