Νέα
  • ΓΔ: 913.36 -0.16%
  • Τζίρος: 71,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΥΔΑΠ: Εκτακτη Γενική Συνέλευση για τις συμβάσεις στο Δημόσιο

ΕΥΔΑΠ: 150 αιτήσεις για τον διαγωνισμό EYDAP Innovation Challenge
Πηγή: Eurokinissi

Εκτακτη γενική συνέλευση συγκαλεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ στις 24 Δεκεμβρίου 2020 για την υπογραφή σύμβασης με το ελληνικό Δημόσιο, στην οποία καθορίζονται οι όροι ανανέωσης του αποκλειστικού δικαιώματος παροχής υπηρεσεών ύδρευσης και αποχέτευσης.

Επίσης, θέμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα αποτελέσει και η υπογραφή της σύμβασης υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης του ΕΥΣ για τρία χρόνια.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Με Απόφαση που έλαβε σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας κατά την συνεδρίασή του της 1ης Δεκεμβρίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Εταιρία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης Ανώνυμη Εταιρεία (Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.)», καλούνται οι Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 24η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00, η οποία θα συνεδριάσει εξ ολοκλήρου με συμμετοχή των Μετόχων από απόσταση μέσω τηλεδιάσκεψης και με χρήση ηλεκτρονικών μέσων προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ