Νέα
  • ΓΔ: 890.99 +0.41%
  • Τζίρος: 47,45 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Cyprus Airways: Ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις Αθήνα - Λάρνακα τρεις φορές την εβδομάδα

Tην επανέναρξη των πτήσεων της από Αθήνα προς Λάρνακα ανακοίνωσε η Cyprus Airways, η κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα.

   Η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί 3 εβδομαδιαίες πτήσεις από Αθήνα προς Λάρνακα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Σύμφωνα με το ανανεωμένο χειμερινό πτητικό της πρόγραμμα, η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Αθήνα, Ηράκλειο, Μόσχα, Βηρυτό και Τελ Αβίβ.

   Το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, προσγειώθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου γύρω στις 4:00 το απόγευμα και ξεκίνησε το ταξίδι επιστροφής γύρω στις 6 το απόγευμα.

   Στην Πύλη αναχώρησης, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών επιφύλασσε μια όμορφή έκπληξη σε όλους τους επιβάτες. Ο Φίλος ο Αθηναίος, η μασκότ του αεροδρομίου, αλλά και εργαζόμενοι του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, υποδέχθηκαν τους επιβάτες προσφέροντάς τους γλυκά.

    Ο Operations Manager της Cyprus Airways, καπετάνιος Ανδρέας Γεωργίου, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε και πάλι στην Αθήνα, το δεύτερο μας σπίτι. Αναγνωρίζουμε το δυνατό δεσμό που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και η αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών αποτελεί πάντοτε σημαντικό μέρος του πτητικού μας προγράμματος. Ευχαριστούμε το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τη στήριξη και την άψογη συνεργασία».

    Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Μπορεί το 2021 να ήταν μια ακόμη δύσκολη χρονιά για τον αεροπορικό και τον τουριστικό κλάδο, "κλείνει" όμως με ένα εξαιρετικά χαρμόσυνο νέο για το αεροδρόμιο μας και την πόλη μας: την επιστροφή της Cyprus στην Αθήνα. Η χαρά μας για την επανασύνδεση αυτή είναι μεγάλη, καθώς η Κύπρος πάντα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αγορές μας. Με την επιστροφή της Cyprus στην Αθήνα, οι επιλογές του ταξιδιωτικού κοινού διευρύνονται και ενισχύεται ακόμη περισσότερο η διασυνδεσιμότητα των δυο προορισμών. Από τη δική μας πλευρά επιβεβαιώνουμε και πάλι την αλληλεγγύη και τη συνεχή στήριξη των αναπτυξιακών σχεδίων της εταιρείας στην αγορά της Αθήνας».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ