Νέα
  • ΓΔ: 859.52 -0.09%
  • Τζίρος: 32,68 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Νίκας: Ιδιοκτήτης του ακινήτου στον Αγιο Στέφανο μέσω εξαγοράς της ΑΕΠ Κεφαλαρίου ΑΕ

Νίκας: Αυξήθηκε το μετοχικό της κεφάλαιο στα 6,38 εκατ. ευρώ
Πηγή: Google Maps

Την εξαγορά της ΑΕΠ Κεφαλαρίου ΑΕ. ανακοίνωσε η Π.Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, αποκτώντας το 100% της ανώνυμης εταιρείας.

Το συνολικό τίμημα ανήλθε στο ποσό των 15,2 εκατ. ευρώ και εξοφλήθηκε πλήρως κατά την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού.Το ποσό της εξαγοράς χρηματοδοτήθηκε από μακροπρόθεσμο δανεισμό της Νίκας. 

Η κύρια δραστηριότητα της ΑΕΠ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ Α.Ε. είναι η αγορά, η πώληση, η ενοικίαση και εν γένει η εκμετάλλευση ακινήτων. Είναι δε, ιδιοκτήτης και εκμισθωτής του ακινήτου επί του οποίου ευρίσκονται οι παραγωγικές εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ. 

Σύμφωνα με τα χρηματοοικονομικά στοιχεία του 2020, η ΑΕΠ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΑΕ δεν απασχολούσε προσωπικό, είχε μετοχικό κεφάλαιο 144.000 ευρώ, καθαρή θέση 17.458.285 ευρώ και μηδενικό δανεισμό.

Με την εξαγορά αυτή, το ακίνητο του Αγίου Στεφάνου περιέρχεται στην ιδιοκτησία του Ομίλου ΝΙΚΑΣ, ο οποίος έχει πλέον την πλήρη δυνατότητα επέκτασης και εκσυγχρονισμού των παραγωγικών του εγκαταστάσεων.

Η ανακοίνωση της Νίκας

Η Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ γνωστοποιεί ότι στις 23/12/2021 υπεγράφη η εξαγορά του συνόλου των μετοχών (100%) της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ALPHA ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΕΠ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΑΕ», που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, επί της λεωφόρου Αθηνών 77, με αριθμό ΓΕΜΗ: 134189901000 και Α.Φ.Μ. 800652330, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών.

Το συνολικό τίμημα ανήλθε στο ποσό των δεκαπέντε εκατομμυρίων διακοσίων τριάντα μίας χιλιάδων διακοσίων δεκατριών ευρώ (€15.231.213), εξοφλήθηκε ολοσχερώς κατά την υπογραφή του συμφωνητικού αγοράς μετοχών και χρηματοδοτήθηκε με μακροπρόθεσμο δανεισμό.

Η κύρια δραστηριότητα της ΑΕΠ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΑΕ είναι η αγορά, πώληση, ενοικίαση και εν γένει η εκμετάλλευση ακινήτων.

Η ΑΕΠ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΑΕ είναι ιδιοκτήτης και εκμισθωτής του ακινήτου επί του οποίου ευρίσκονται οι παραγωγικές εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ.

Σύμφωνα με τα χρηματοοικονομικά στοιχεία του 2020, η ΑΕΠ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ ΑΕ δεν απασχολούσε προσωπικό, είχε μετοχικό κεφάλαιο €144.000, καθαρή θέση €17.458.285 και μηδενικό δανεισμό.

Με την εξαγορά αυτή το ακίνητο του Αγίου Στεφάνου περιέρχεται στην ιδιοκτησία του Ομίλου ΝΙΚΑΣ, ο οποίος έχει πλέον την πλήρη δυνατότητα επέκτασης και εκσυγχρονισμού των παραγωγικών του εγκαταστάσεων.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ