Νέα
  • ΓΔ: 890.73 +0.38%
  • Τζίρος: 48,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Interamerican: Συνεργασία με τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «YODA» στον Πειραιά

Η Interamerican, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Υγείας υψηλής ποιότητας που επιθυμεί να παρέχει στους ασφαλισμένους της, εντάσσει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων παρόχων τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «YODA», στον Πειραιά.

Η συμφωνία συνεργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση, προβλέπει απευθείας κάλυψη των δαπανών νοσηλείας από την Interamerican για όλο το εύρος των νοσηλευτικών υπηρεσιών των ασφαλισμένων της, οι οποίες παρέχονται στη Μονάδα «YODA» και καλύπτονται από τα ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια που κατέχουν.

Τα περιστατικά τα οποία διαχειρίζεται η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «YODA» είναι αποκλειστικώς χειρουργικά χωρίς διανυκτέρευση, που διενεργούνται αποκλειστικά με τοπική αναισθησία, πολύ μικρής, μικρής και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μεσαίας ή μεγάλης βαρύτητας και αφορούν στις ειδικότητες: Γενικής Χειρουργικής, Γυναικολογίας, Γαστρεντερολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Αγγειο-χειρουργικής, Ορθοπεδικής Χειρουργικής, Ουρολογικής Χειρουργικής και Ωτορινολαρυγγολογίας.

Επισημαίνεται ότι προς το παρόν, η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «YODA δεν είναι συμβεβλημένη με φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΟΠΥΥ κ.λπ.). Η νέα αυτή συνεργασία ενισχύει ακόμα περισσότερο το Δίκτυο Υγείας της Interamerican στην περιοχή του Πειραιά, αυξάνοντας τις επιλογές πρόσβασης των ασφαλισμένων της σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ