Νέα
  • ΓΔ: 859.52 -0.09%
  • Τζίρος: 32,68 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Νίκας: Νέα εμφάνιση με νέες 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες

Με νέα εταιρική εμφάνιση, πλήρη αλλαγή του λογοτύπου της και «πράσινες» συσκευασίες, η εταιρεία αλλαντικών ΝΙΚΑΣ πρωτοπορεί και εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην αγορά τροφίμων.

Η ΝΙΚΑΣ γίνεται η πρώτη εταιρεία αλλαντικών στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί υλικά από πλήρως ανακυκλώσιμες ύλες για τα συσκευασμένα προϊόντα της.

Τα νέα καινοτόμα υλικά συσκευασίας διατηρούν τα προϊόντα φρέσκα, είναι ελεγμένα, ασφαλή και πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς του εξωτερικού.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η εταιρεία μετατρέπει περισσότερες από 21.000.000 συσκευασίες της σε απολύτως ανακυκλώσιμες. Έτσι, εκτιμάται ότι φέτος οι καταναλωτές θα μπορούν να ανακυκλώσουν περίπου 214 τόνους υλικών συσκευασίας.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της εποχής, η ΝΙΚΑΣ στον τομέα της, δεσμεύεται να ηγηθεί της προσπάθειας για μία αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής, συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη και στη μείωση της ρύπανσης από μη ανακυκλώσιμο πλαστικό. Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει την κουλτούρα της ανακύκλωσης σε εκατομμύρια καταναλωτές που εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

Aξίζει να σημειωθεί πως η «Cryred Investments» απέκτησε στις 3 Φεβρουαρίου 300 συνολικά κοινές ονομαστικές μετοχές της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΝΙΚΑΣ» έναντι 1,24 Ευρώ ανά μετοχή. Κατόπιν αυτής της απόκτησης, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει άμεσα και έμμεσα η Cryred Investments στην Νίκας διαμορφώθηκε σε περίπου 98,86 % από περίπου 95,05%

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ