Νέα
  • ΓΔ: 1452.28 0.00%
  • Τζίρος: 98,43 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε SingularLogic και Epsilon το έργο Fuel Retail για τα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια Shell

dsfk

Στις εταιρείες SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas και Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EpsilonNet, ανέθεσε η Coral AE, μετά από διεθνή διαγωνισμό, την υλοποίηση έργου που αφορά στο σύστημα λιανικών πωλήσεων των αιθουσών λιανικής (C-Stores) των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων της, επιλέγοντας την πλατφόρμα Galaxy Retail.

Η λύση που αναπτύχθηκε, από τις εταιρείες SingularLogic και Epsilon SingularLogic, βασίζεται στην πλατφόρμα Galaxy Retail και εξυπηρετεί τις επιχειρησιακές ανάγκες της Coral για λειτουργίες που αφορούν στην εξυπηρέτηση του πελάτη εντός των αιθουσών λιανικής των πρατηρίων, για καύσιμα, υπηρεσίες, είδη mini market και καφεστίασης, παρέχοντας απλή, γρήγορη και χωρίς λάθη διαχείριση. Παράλληλα, η λύση καλύπτει όλες τις απαραίτητες λειτουργικότητες που αφορούν στη διοικητική λειτουργία των καταστημάτων του δικτύου πρατηρίων της Coral, καθώς και στη διασύνδεσή της με τα υπόλοιπα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας, παρέχοντας στην Coral ενοποιημένη πληροφόρηση, ομοιογένεια στα συστήματά της, αλλά και διασφάλιση της επένδυσής της μέσα από την καθετοποιημένη εμπειρία και τεχνογνωσία των δύο εταιρειών.

Παράγοντες επιλογής των αναδόχων του έργου αποτέλεσαν οι σημαντικές επιχειρησιακές δυνατότητες της πλατφόρμας Galaxy, η μεγάλη εμπειρία τους στο χώρο της λιανικής, η αποδεδειγμένη ικανότητά τους να υλοποιήσουν ένα μεγάλο και πολύπλοκο έργο πανελλαδικής εμβέλειας χωρίς να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία των πρατηρίων, η υποδομή υποστήριξης 24x7 προς το δίκτυο των πρατηρίων, αλλά και η πολυετής συνεργασία τους με την Coral, από το 1998.

Η υλοποίηση του έργου για τα 350 πρατήρια Shell της Coral, ολοκληρώθηκε στις 31/1/2022, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα διάρκειας 10 μηνών.

Μετά την εξαγορά της από την Motor Oil, τον Ιούνιο του 2010, η Shell Hellas, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1926, μετονομάστηκε σε Coral ΑΕ. Διαθέτοντας περισσότερα από 794 πρατήρια που δραστηριοποιούνται με το εμπορικό σήμα Shell η εταιρεία έχει μερίδιο άνω του 22% και κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά. Κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η διανομή και εμπορία μιας ευρείας γκάμας πετρελαιοειδών προϊόντων, όπως βενζίνη, πετρέλαιο και λιπαντικά, μέσω του δικτύου των πρατηρίων της. Παράλληλα οι δραστηριότητές της καλύπτουν και τον εμπορικό τομέα, τα χημικά καθώς και τη ναυτιλία. Η στρατηγική της εταιρείας είναι να αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της προκειμένου να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών και να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ