Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Endless EC: Στο ΔΣ της ο πρώην CEO της ΑΒ Βασιλόπουλος, Λεωνίδας Βρεττάκος

Σε νέο πλάνο Εταιρικής Διακυβέρνησης και εσωτερικών διαδικασιών προχωράει η χαρτοβιομηχανία Endless EC με στόχο την περαιτέρω βελτιστοποίηση των λειτουργιών και διαδικασιών και γνώμονα την σταθερή, βιώσιμη ανάπτυξή της και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΔΣ ενισχύεται με τη συμμετοχή στη θέση του Προέδρου του πρώην καθηγητή Management της ΑΣΟΕ, κ. Δημήτριο Μπουραντά, καθώς και των κ.κ. Ζενάκου και Βρεττάκου ως μη εκτελεστικά μέλη.

Ο Δημήτριος Μπουραντάς είναι καθηγητής του Management, διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για Ελληνικούς και διεθνείς Οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος είναι Πρόεδρος στις Ελληνικές Αλυκές. Εργάστηκε στον κλάδο του Retail και των Πωλήσεων από το 1990 στους τομείς της Στρατηγικής, του Marketing και της Επιχειρησιακής Ανάπτυξης για την Ελλάδα αλλά και τις αγορές της Σερβίας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Μαυροβουνίου και Βουλγαρίας. Από το 2013 έως το 2018 διατέλεσε CEO στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Η Ελένη Ζενάκου διαθέτει πολυετή πείρα σε θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Οργάνωσης και Ελέγχου, ενώ είναι και πιστοποιημένη εσωτερική ελεγκτής. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Λογιστική και Ελεγκτική.

Σε συνέχεια των προσθηκών αυτών, το νέο ΔΣ διαμορφώνεται ως εξής:

– Μπουραντάς Δημήτριος, Πρόεδρος
– Χριστοπούλου Ευθυμία, Αντιπρόεδρος
– Τρακάκης Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος
– Χριστόπουλος Αθανάσιος. Διευθύνων Σύμβουλος
– Τρακάκης Χρήστος, Μέλος
– Χριστόπουλος Νικόλαος, Μέλος
– Τρακάκης Ιωάννης, Μέλος
– Ζενάκου Ελένη, Μέλος
– Βρεττάκος Λεωνίδας, Μέλος

Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά και στην αναδιάρθρωση των εσωτερικών της λειτουργιών, με τον ορισμό τμήματος εσωτερικού ελέγχου και αξιολόγησης των λειτουργιών της, σε όλα τα επίπεδα, καθώς και του οργανογράμματος του τμήματος πωλήσεων.

Ο Εσωτερικός έλεγχος αποτελεί μια ανεξάρτητη, αντικειμενική, διαβεβαιωτική και συμβουλευτική δραστηριότητα με σκοπό τη βελτίωση των εταιρικών λειτουργιών.

Τμήμα της Διεύθυνσης Πωλήσεων, παράλληλα με τα καθήκοντά της ως Διευθύντρια Marketing, αναλαμβάνει η Εύη Οικονόμου που προάγεται σε Head of Marketing & Modern Trade.

Με τον τρόπο αυτό, η Endless EC συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό της με τα πλέον σύγχρονα μοντέλα λειτουργίας και διοίκησης.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ