Νέα
  • ΓΔ: 779.68 -3.32%
  • Τζίρος: 79,28 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Hellenic Cables: Ανέλαβε νέες νησιωτικές διασυνδέσεις για λογαριασμό του ΔΕΔΔΗΕ

Η Hellenic Cables, ο κλάδος καλωδίων της Cenergy Holdings, αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός αριθμού νέων υποβρυχίων διασυνδέσεων μέσης τάσης συνολικού μήκους περίπου 19χλμ. ως ανάδοχος του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για έργο «με το κλειδί στο χέρι», το οποίο περιλαμβάνει την παραγωγή και την προμήθεια των υποβρυχίων καλωδίων, των παρελκόμενων υλικών και εξαρτημάτων τους καθώς και την πραγματοποίηση του συνόλου των σχετικών εργασιών εγκατάστασης, προστασίας και διασύνδεσης των υποβρυχίων καλωδίων με το χερσαίο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Η σχετική σύμβαση, διάρκειας 15 μηνών, υπογράφηκε μεταξύ του ΔΕΔΔΗΕ και της Fulgor, η οποία είναι 100% θυγατρική της Hellenic Cables. Η παραγωγή των καλωδίων πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και η υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης τους, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάϊο του 2023. Τα καλώδια θα κατασκευαστούν στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Hellenic Cables στην Κόρινθο.

«Είμαστε χαρούμενοι που στηρίζουμε το πρόγραμμα ανάπτυξης του ΔΕΔΔΗΕ για τον εκσυγχρονισμό των Δικτύων Διανομής με σκοπό τη διασφάλιση της αδιάλειπτης και αξιόπιστης τροφοδότησης των νησιωτικών περιοχών της χώρας και τον ευχαριστούμε που, για ακόμα μ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ