Νέα
  • ΓΔ: 787.76 -0.30%
  • Τζίρος: 29,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Greek Exports Forum & Awards 2020: Η μεγάλη γιορτή των Ελλήνων εξαγωγέων

Στις 20 Ιανουαρίου 2021 θα παραγματοποιηθεί για ένατη χρονιά το Greek Exports Forum & Awards 2020, η εκδήλωση - θεσμός για τους Έλληνες εξαγωγείς στο πλαίσιο της οποίας θα φιλοξενηθούν επίκαιρες ομιλίες, ανοικτές συζητήσεις, επιχειρηματικές συναντήσεις και βραβεύσεις και τιμητικές απονομές. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ethosEVENTS και την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί ως LiveOn Hybrid Event, μέσω της ολοκληρωμένης ψηφιακής τεχνολογίας επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGroup, ώστε όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικoί παράγοντες, ομιλητές, βραβευόμενοι, υποψήφιοι, αλλά και απλό κοινό, από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, να μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Στον κατάλογο των ομιλητών, ξεχωρίζουμε δεκαπέντε κορυφαία στελέχη της αγοράς και αρκετούς άλλους διακεκριμένους καλεσμένους, με εξέχουσες πολιτικές παρουσίες ανάμεσα τους τον κ. Κώστα Φραγκογιάννη, Υφυπουργό Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, και τους κ.κ. Νίκο Παπαθανάση, Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και Χρίστο Δήμα, Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα για την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας. Μαζί τους, στις διάφορες συνεδρίες της εκδήλωσης θα συμμετάσχουν οι:

Ιωάννης Σμυρλής, Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Υπουργείο Εξωτερικών & Πρόεδρος ΔΣ, Enterprise Greece
Αντώνιος Κατεπόδης, Πρόεδρος ΕΝΔΥ ΟΕΥ, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Διευθυντής, Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Υπουργείο Εξωτερικών
Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, ethosGROUP
Μπέττυ Αλεξανδροπούλου, Εντεταλμένη Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ, Enterprise Greece
Δάφνη Βιτσικουνάκη, Γραμματέας Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων Α', Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, Σαν Φρανσίσκο
Δρ Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ & Πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ
Εμμανουήλ Μαρκιανός, Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, Γραφείο ΟΕΥ, Σιγκαπούρη
Δρ Νικόλαος Μπελιάς, Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, Γραφείο ΟΕΥ, Μόναχο
Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director Greece, Envolve Entrepreneurship
Γρηγόριος Σταματόπουλος, Γενικός Διευθυντής, Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ)
Γεράσιμος Τζέης, Managing Director, Atradius Greece
Σαράντος Θ. Χαραλαμπόπουλος, Managing Partner STC_Int’l Business Development Ltd | Advisory Board Member, European Business Association Georgia
Νικόλαος Χριστοδουλίδης, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Γραφείο ΟΕΥ Τελ Αβίβ, Ισραήλ
Λάμπης Λούκας, Chief Commercial Officer, LiveOn
Ιωάννης Τριανταφύλλου, Chief Marketing Officer, LiveOn

Για μία ακόμη χρονιά τα Greek Exports Forum & Awards στηρίζουν συνολικά 30 Κεντρικοί Φορείς και Διμερή Επιμελητήρια, επισφραγίζοντας την εγκυρότητα της διοργάνωσης. Η Κριτική Επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία, ανέδειξαν περισσότερες από 50 κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας που οδηγούν την ανάπτυξη. Επίσης, για τις κατηγορίες “Top Export Manager of the year” και “Honorary Export Distinction” θα δοθούν 3 τιμητικές διακρίσεις.

A: SPECIAL EXPORTS AWARDS
1ο: Top Greek Export Company 2020
2ο: Top Innovation in Exports
3ο: Top Export Manager of the year
4ο: Honorary Export Distinction
 
Β: TOP EXPORT COMPANIES 
B1. Top Industrial Export Company
B2. Top Services Export Company
B3. Top Manufacturing Export Company
B4. Top Trading Export Compan
B5. Top Newly Established Export Company 
 
C: TOP EXPORT BRANDS 
C1. Top Branded Export Product
C2. Top Branded Export Service
C3. Top Export Company Brand
C4. Top Export Packaging
 
D: TOP EXPORT ASSISTANCE COMPANIES
D1. Top Export Assistance Application/IT system
D2. Top Export Assistance Maritime Services
D3. Top Export International Logistics & Transportation
D4. Top Export Banking Partner
D5. Top Export Insurance Partner
D6. Top Export Consultant


Στις 21 Ιανουαρίου η «γιορτή της εξωστρέφειας» συνεχίζεται με κλειστές συναντήσεις επαγγελματιών με εκπροσώπους των επιμελητηρίων μέσα σε ένα ιδιωτικό και ασφαλές περιβάλλον συζήτησης που προσφέρει η υπηρεσία B2B Meetings της LiveOn. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες επαγγελματίες να έχουν έγκυρη και ουσιαστική ενημέρωση για διάφορες εξαγωγικές αγορές του ενδιαφέροντος τους από τα συμμετέχοντα διμερή επιμελητήρια, ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν σωστά τα μελλοντικά εξαγωγικά τους σχέδια. 

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο https://ethosevents.eu/event/greek-exports-forum-amp-awards-2020/ , καθώς επίσης και τα social κανάλια της ethosEVENTS στο Facebook και το LinkedIn.
Greek Exports Forum & Awards 2020, 20 Ιανουαρίου 2021, LiveOn Hybrid Event

Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing, ethosGROUP, τηλ. 6937252420, e-mail: [email protected] 
 

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ