Νέα
  • ΓΔ: 1035.72 +1.41%
  • Τζίρος: 46,74 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Γαλακτοβιομηχανία Ολυμπος: Αυξήσεις μισθών έως 15% στους 1.550 υπαλλήλους της

Ολυμπος
Πηγή: Όλυμπος

Μιλώντας στην ετήσια συνάντηση στελεχών της Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε, ο πρόεδρος της εταιρείας Τάκης Σαpάντης και ο διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Σαpάντης, αναφέρθηκαν στην αξία του στελεχιακού δυναμικού της επιχείρησης, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες στις εργασίες για την καθοριστική συμβολή τους στην υλοποίηση των εταιρικών στόχων.

Παράλληλα ανακοίνωσε αυξήσεις μισθών κατά 15% σε όσους οι ετήσιες απολαβές τους κυμαίνονται κάτω από 25.000 ευρώ και κατά 10% σε εκείνους που υπερβαίνουν τις 25.000 ευρώ.

Η διοίκηση της Ελληνικά Γαλακτοκομεία, συμμεριζόμενη την αναπροσαρμογή του κόστους ζωής, όπως αυτό διαμορφώνεται από τις ανατιμήσεις βασικών αγαθών, προχώρησε στις αυξήσεις των αμοιβών των 1.550 εργαζομένων του.

Υπενθυμίζεται πως ο όμιλος των αδερφών Σαράντη πραγματοποίησε το 2021 κύκλο εργασιών 427 εκ. ευρώ παραμένοντας η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της χώρας.

Διαθέτει 7 εργοστάσια και έναν ρυθμό επενδύσεων που αγγίζει τα 40 εκ. ευρώ το χρόνο, φτάνοντας κατά την τελευταία πενταετία τα 193 εκ ευρώ.

Στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου, δίπλα στην ΟΛΥΜΠΟΣ, την ΤΥΡΑΣ και την ΡΟΔΟΠΗ, προστέθηκαν την τελευταία διετία τα αναψυκτικά ΚΛΙΑΦΑ και το ανθρακούχο νερό ΔΟΥΜΠΙΑ.

Σε επίπεδο παραγωγικών υποδομών, μεταξύ άλλων, ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν στην ΤΥΡΑΣ οι νέοι αυτοματοποιημένοι ψυκτικοί θάλαμοι που είναι οι μεγαλύτεροι στα βαλκάνια, καθώς και μια σύγχρονη γραμμή φέτας ύψους 14 εκ. ευρώ.

Σε ότι αφορά τον κύκλο των νέων επενδύσεων, ξεκίνησε ήδη η κατασκευή του νέου εργοστασίου παραγωγής χαλουμιού στην Κύπρο συνολικού προϋπολογισμού 35 εκ. ευρώ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ