Νέα
  • ΓΔ: 860.06 +1.03%
  • Τζίρος: 79,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Adus: Νέα συνεργασία με την εταιρία προϊόντων ζύμης και γλυκισμάτων «Ροδούλα»

Τη συνεργασία της με την εταιρία ΡΟΔΟΥΛΑ, που συγκαταλέγεται σε μια από τις κορυφαίες στα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης και γλυκισμάτων στην Ελλάδα, με ισχυρή διεθνή παρουσία ανακοίνωσε η Adus. Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά την παραγγελιοληψία και το merchandising στις αλυσίδες των σουπερμάρκετ, στον νομό της Αττικής.

Η Ροδούλα, όπως επισημαίνεται, διακρίνεται από τη διασφάλιση ποιότητας και σταθερότητας των προϊόντων της που αποτελούν τα βασικά στοιχεία που την έχουν καταστήσει ηγετική εταιρία στον χώρο του food service. Μεταξύ άλλων, το 2016 η εταιρία έκανε τα πρώτα της βήματα στην Αμερική και τον Καναδά στο κομμάτι του food service, έχοντας πριν πραγματοποιήσει έρευνα με το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο του Rutgers(Food Innovation Center), όπου δημιούργησε τις βάσεις για την στρατηγική επέκταση της εταιρίας στις ΗΠΑ.

Η Adus παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και λιανικής, στην ελληνική και στη διεθνή αγορά.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ