Νέα
  • ΓΔ: 1275.09 +0.14%
  • Τζίρος: 320,56 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κλείνει το Notos Home στο Golden Hall

Notos Home
Πηγή: Notos Com

Θα κατεβάσει ρολά έως το τέλος του μήνα το κατάστημα Notos Home που βρίσκεται στο Golden Hall, κίνηση που σηματοδοτεί την απόσυρση της Notos Com από την δραστηριότητα λιανικής στον κλάδο του οικιακού εξοπλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον ίδιο χώρο αναμένεται να φιλοξενηθεί κατάστημα μεγάλης αλυσίδας λιανικής πώλησης.  Η Notos Com διατηρεί δίκτυο πολυκαταστημάτων Notos Com σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά και Καλαμάτα. 

Πρόκειται για απόφαση που είχε ληφθεί καθώς η εταιρεία επιθυμεί να επικεντρωθεί περισσότερο στις online πωλήσεις. Είχε προηγηθεί στις αρχές του 2019 το κατάστημα Notos Home που βρισκόταν στην πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας. 

Το Notos Home της πλατείας Κοτζιά, 17.000 τετραγωνικών μέτρων, ήταν το πρώτο πολυκατάστημα επίπλων και ειδών σπιτιού που λειτούργησε στην Ελλάδα, όταν άνοιξε τις πύλες του, τα Χριστούγεννα του 2003. Το project είχε δρομολογηθεί από την οικογένεια Λαμπρόπουλου και στον αρχικό σχεδιασμό ήταν να λειτουργήσει ως Λαμπρόπουλος Home.

To πολυκατάστημα υλοποιήθηκε τελικά από της Notos Com, συμφερόντων του ομίλου Παπαέλληνα σε συνεργασία με τον άλλοτε ισχυρό όμιλο Κορασίδη. Η αρχική μετοχική συμμετοχή ήταν 51% για τη Notos Com και 49% για την Κορασίδης μέσω της Κλαουδάτος.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ