Νέα
  • ΓΔ: 1258.17 +0.60%
  • Τζίρος: 160,29 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Χατζηθεοδοσίου και Λυμπερόπουλος συζήτησαν για τη συνεργασία ΕΕΑ με ΣΑΤΑ

Πηγή: eea.gr

Το ενδεχόμενο συνεργασίας για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της εποχής που απειλούν τη βιωσιμότητα των μικρών και των μεσαίων επιχειρήσεων, συζήτησαν ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Θύμιο Λυμπερόπουλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Χατζηθεοδοσίου είπε ότι το επιμελητήριο θα σταθεί δίπλα στον επαγγελματία αυτοκινητιστή, στηρίζοντας παράλληλα τα αιτήματα του ΣΑΤΑ προς την πολιτεία και ενημέρωσε τον κ. Λυμπερόπουλο για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η οικονομική ενίσχυση που μπορεί να προσφέρει το ΕΕΑ στο ΣΑΤΑ, κάτι που κάνει και για άλλα σωματεία κλάδων του, η δυνατότητα χρηματοδότησης από το επιμελητήριο για την εκπόνηση μελέτης σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά του ταξί, τη δωρεάν κατασκευή νέας ιστοσελίδας του ΣΑΤΑ καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους συνεργάτες του επιμελητηρίου προς τα μέλη του ΣΑΤΑ για νομικά, ασφαλιστικά, φορολογικά ζητήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ