Νέα
  • ΓΔ: 860.06 +1.03%
  • Τζίρος: 79,81 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Θεσσαλονίκη: Περισσότερα από 2.000 τα επιχειρηματικά ραντεβού στην Freskon

Περισσότερα από 2.000 επιχειρηματικά ραντεβού καταγράφονται ήδη μεταξύ εκθετών και των εμπορικών επισκεπτών στους χώρους της Διεθνούς Eκθεσης Φρούτων και Λαχανικών Freskon, που υλοποιείται στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης μέχρι και τις 14 Μαΐου.

Οπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo, η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη, υπερβαίνει ήδη τις αρχικές εκτιμήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η FRESKON, υποδέχεται από χθες προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, επιχειρηματικές αποστολές από 35 χώρες και μεμονωμένους ενδιαφερόμενους. Ανάμεσα τους περιλαμβάνεται και πολυπληθής επιχειρηματική αποστολή (με 55 άτομα) από το Ιρακινό Κουρδιστάν, η οποία αποτελείται από επιχειρηματίες των κλάδων της αγροδιατροφής και των δομικών υλικών, καθώς και από μέλη του Επιμελητηρίου της περιοχής της Σουλεϊμανίγιας.

Κατά τη ΔΕΘ-Helexpo, μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών καταγράφτηκε και στο συνέδριο μήλου, αλλά και στην ενότητα FreshCon Market, που αποτελεί το πεδίο στο οποίο έρχονται σε άμεση επαφή εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου, δημιουργώντας έτσι κατάλληλες προϋποθέσεις άμεσων συμφωνιών.

Στο FreshCon Market συμμετέχουν υπεύθυνοι προμηθειών από 17 σουπερμάρκετ από Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Σερβία, Β. Μακεδονία, Πολωνία και Ουκρανία.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ