Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

SKY express: Έναρξη συνεργασίας με την Royal Jordanian

Η SKY express και Royal Jordanian ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό περισσότερες επιλογές από τη Μέση Ανατολή προς το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της SKY express, η στρατηγική συνεργασία επιτρέπει στους επιβάτες που πετάνε με Royal Jordanian από Μέση Ανατολή και Ασία προς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος να συνεχίσουν με ευκολία τη διαδρομή τους σε έναν από τους 34 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express.

«Την ταξιδιωτική εμπειρία κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή ο νεότερος και πιο πράσινος στόλος της χώρας και ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας ενώ μέσα από συμμαχίες η SKY express «ενισχύει σημαντικά τη θέση της σε διεθνές επίπεδο και ταυτόχρονα συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια καθιέρωσης της χώρας ως κορυφαία επιλογή».

Ήδη έχει συνάψει συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al και Transavia, Middle East Airlines, Air Transat, Emirates και Delta.

Ο Γιάννης Λιδάκης Commercial Director, SKY express με αφορμή τη συμφωνία δήλωσε «Eνας από τους πρωταρχικούς στόχος που θέσαμε στην SKY express είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό. Μένοντας σταθεροί στο πλάνο μας σήμερα εξυπηρετούμε το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, αλλά και δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη, η Λάρνακα και οι Βρυξέλλες. Δεν εφησυχάζουμε. Μέσα από στρατηγικές συμμαχίες όπως αυτή με την Royal Jordanian δημιουργούμε διαρκώς γέφυρες προς όφελος του τόπου μας και προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό την ευκαιρεία να απολαύσει την εμπειρία των μοναδικών ελληνικών προορισμών».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ