Νέα

Ημέρα της Μητέρας: Η METRO γιορτάζει τις 7.118 εργαζόμενες γυναίκες

Στη METRO, στα καταστήματα My market & τα METRO Cash & Carry, στα κέντρα διανομής και στα κεντρικά γραφεία, εργάζονται 7.118 γυναίκες. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και ως ένδειξη σεβασμού προς όλες τις γυναίκες που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στους πολλαπλούς τους ρόλους, η εταιρεία προχωρά σε μία ενέργεια υψηλού συμβολισμού.

Συγκεκριμένα, στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μέριμνα» και δωρίζει 1 ευρώ για κάθε γυναίκα εργαζόμενη, στην πρωτοβουλία «Ανθοδέσμη Αγάπης», συγκεντρώνοντας το ποσό των 7.118 ευρώ.

Μέσω της δράσης αυτής θα χρηματοδοτηθεί η στήριξη παιδιών και εφήβων που πενθούν την απώλεια της μητέρας τους. Με την κατάλληλη ψυχολογική στήριξη, που παρέχει η Μέριμνα, τα παιδιά αναπτύσσουν νέα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούν το πένθος τους.

Η ενέργεια αυτή είναι αφιερωμένη στις γυναίκες! Σε κάθε μητέρα, σε κάθε γυναίκα που προσπαθεί να γίνει μητέρα, σε κάθε γυναίκα που έχει το κατοικίδιό της «σαν παιδί της».

Σε κάθε δυναμική, υπέροχη, αξιοθαύμαστη γυναίκα της METRO.

Μιας εταιρείας που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και ακολουθεί με συνέπεια τις αρχές της ισότητας και της συμπερίληψης.

Μοιραστείτε κι εσείς την Ανθοδέσμη Αγάπης από αυτό τον σύνδεσμο!

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ