Νέα
  • ΓΔ: 831.79 -0.37%
  • Τζίρος: 12,36 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Euroins Ελλάδος: Δώρισε ιατρικό εξοπλισμό στο αγροτικό ιατρείο Σοφικού Κορινθίας

Η Euroins Ελλάδος θυγατρική εταιρεία του ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, δώρισε ιατρικό εξοπλισμό στο αγροτικό ιατρείο Σοφικού Κορινθίας.

   Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ευγένι Ιγκνάτοφ και ο αναπληρωτής διευθυντής Αθανάσιος Σμυρνής, πρόσφατα, επισκέφτηκαν με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα το αγροτικό ιατρείο Σοφικού Κορινθίας όπου η Euroins δώρισε έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή. Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός θα συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής με στόχο την προστασία της υγείας των κατοίκων και τη δημιουργία αισθήματος ασφαλείας στην τοπική κοινωνία.

   Ο κ. Ιγκνάτοφ δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Euroins είναι να στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται συνδράμοντας με όλα της τα μέσα τις δημόσιες υπηρεσίες και δομές. Καθώς η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, ευχόμαστε με τον εξοπλισμό που παρέχουμε να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον υφυπουργό κ. Δήμα για την πρωτοβουλία του αυτή και για την ιδιαίτερη ευαισθησία που επιδεικνύει απέναντι στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής».

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ