Νέα
  • ΓΔ: 1451.6 +0.32%
  • Τζίρος: 24,88 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

FF Group - Bestseller: 12 καταστημάτα Jack&Jones στην Ελλάδα

Πηγή: Bestseller

Εμπορική συμφωνία υπέγραψαν ο Όμιλος FF Group και ο πολυεθνικός όμιλος Bestseller. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack&Jones στην Ελλάδα, τέσσερα εκ των οποίων αναμένεται να ανοίξουν εντός του 2022, καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία αποτελεί την έναρξη ενός δυναμικού πλάνου ανάπτυξης του Ομίλου μέσα από το brand portfolio της πολυεθνικής εταιρείας Bestseller, η οποία ιδρύθηκε στη Δανία το 1975 και διαθέτει περισσότερα από 20 fashion brands. Τα brands της Bestseller είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 3.000 monobrand καταστήματα και σε 15.000 multibrand καταστήματα και εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και την Ινδία. Η Jack&Jones ιδρύθηκε το 1990 στη Δανία. Αν και βασικός πυρήνας της Jack&Jones είναι τα jeans, οι συλλογές της περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Το 2017, το brand εισήγαγε μια νέα plus size σειρά, και στις αρχές του 2018 επέκτεινε περαιτέρω το portofolio, με μεγέθη για τους νεότερους καταναλωτές ηλικίας 8-16 ετών. Η τελευταία προσθήκη της Jack&Jones έγινε το 2021 και αφορά την πολλά υποσχόμενη γυναίκεια σειρά της, με το brand name JJXX.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα, φιλόδοξη συνεργασία μας με την Bestseller, έναν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές στην βιομηχανία της μόδας παγκοσμίως. Μαζί θα αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων για το brand Jack&Jones στην Ελλάδα, ενώ τα σχέδιά μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το πλαίσιο».

O Country Manager Greece-Cyprus-South Balkan, Θεόδωρος Σταθόπουλος, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Όμιλο FF Group, ο οποίος εισέρχεται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, κάτω από την καθοδήγηση της νέας του διοίκησης. Στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου ανάπτυξης του δικτύου λιανικής της Jack&Jones, εμπιστευόμαστε στον Όμιλο FF Group, το άνοιγμα μιας σειράς καταστημάτων σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Η τεχνογνωσία ενός μεγάλου πολυεθνικού brand, όπως η Jack&Jones, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του fashion και την ύπαρξη των κορυφαίων σημείων λιανικής που διαθέτει ο Όμιλος FF Group, καθιστούν βέβαιη την επιτυχία».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ