Νέα
  • ΓΔ: 849.23 -2.15%
  • Τζίρος: 52,45 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

The Ellinikon Moments: Η Lamda Development υποδέχεται τον Ξαρχάκο σε μια μουσική βραδιά

Η Lamda Development ανακοίνωσε σήμερα ότι ανοίγει τον κύκλο πολιτιστικών εκδηλώσεων «The Ellinikon Moments‬»‭ ‬και‭ ‬προσκαλεί‭‭ τους πολίτες ‬στη συναυλία‭ ‬του‭ ‬κορυφαίου Ελληνα συνθέτη ‭Σταύρου Ξαρχάκου‬ «5 Λαϊκές Μορφές», την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 στις 21.00 στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ερμηνεύει η ‭Ηρώ Σαΐα‬.

Ο‭ ‬‭Σταύρος‭‭ ‬Ξαρχάκος‬ ‬αναφέρει‭ ‬χαρακτηριστικά‭ ‬‭‬ότι «Με‭ ‬μεγάλη ‬χαρά‭ ‬ανταποκρίθηκα ‬στην πρόσκληση της Lamda Development, για μία συναυλία στον εμβληματικό τούτο χώρο όπου το παρελθόν της Αθήνας συναντά το μέλλον του The Ellinikon. Είμαι βέβαιος ότι τα τραγούδια και η μουσική θα ‬μας‭ ταξιδέψουν‭ ‬και ‬θα‭ μας‭‭ ‬ενώσουν ‬σε ‬ένα ‬κοινό‭‭ ‬όραμα για ‬ένα‭ ‬καλύτερο αύριο».

Η συναυλία είναι δωρεάν για όλους με κράτηση θέσης online στο THE ELLIΝΙΚΟΝ MOMENTS: Μουσική βραδιά με τον Σταύρο Ξαρχάκο ή στο www.theellinikon.com.gr.

 Ώρα προσέλευσης 19:30 και απαιτείται επίδειξη εισιτηρίου.

Η είσοδος στο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία είναι από τη Λεωφόρο Καραμανλή, απέναντι από το Golf Γλυφάδας.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ